Κομμένος: Αν κάποιοι είναι κακών προθέσεων, θα «αποκεφαλιστούν»…

Στο θέμα που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων από την απουσία βουλευτών του κόμματος από το Εθνικό Συμβούλιο και το αίτημά τους να συγκληθεί η ΚΟ του κόμματος, αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον realfm 97.8 και την εκπομπή του Γιώργου Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη.

«Οι ΑΝΕΛ δεν είμαστε

ένα κόμμα συμβατικό. Είμαστε ένα κίνημα πολιτών. Και εγώ τις αρχές της άμεσης δημοκρατίας θέλω να τις κρατάω στο ακέραιο. Οπότε είναι απόλυτα διακριτοί οι ρόλοι της ΚΟ και του Εθνικού Συμβουλίου, της παλιάς κεντρικής επιτροπής. Δεν έχουμε εμπάργκο στο τι θα πει ο καθένας», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.

Στο ερώτημα αν προτίθεται να προχωρήσει σε διαγραφές, ο κ. Καμμένος ανέφερε: «Πίστευα και πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται κάτι διαφορετικό από τα άλλα κόμματα. Το να διαγράφει το ΠΑΣΟΚ τον βουλευτή γιατί δεν είχε κομματική πειθαρχία -ή η ΝΔ- ήταν κάτι που έμενα με στεναχωρούσε. Γιατί αυτό δεν ήταν δημοκρατία. Για τον λόγο αυτό είχα αποφασίσει να μη διαγράψω ποτέ κανέναν, δίνοντας τη δυνατότητα του δικαιώματος που δίνει το Σύνταγμα της κατά συνείδηση ψήφου και άποψης. Όμως, δεν σας κρύβω ότι η εντολή που πήρα από σύσσωμο το Εθνικό Συμβούλιο χθες, ήταν ότι αυτό θα σταματήσει σήμερα. Οπότε από εδώ και πέρα, θα γίνει μια προσπάθεια να κλειστούν σε ένα δωμάτιο να λύσουν τις διαφορές. Διότι πρόκειται για προσωπικές διαφορές και όχι για πολιτικές διαφορές».

«Ελπίζω», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, «να είναι όλοι καλών προθέσεων και να πρόκειται περί παρεξηγήσεως. Αν κάποιοι είναι κακών προθέσεων και αποδειχθεί ότι αυτό που ήθελαν να κάνουν, σε μια εποχή που δικαιώνονται οι ΑΝ.ΕΛ., είναι να δημιουργήσουν πρόβλημα, θα “αποκεφαλιστούν”».

Keywords
Τυχαία Θέματα