Κελεκίδου: Έπιασα κάτι στο στήθος μου και πανικοβλήθηκα

Στην εκπομπή «Όλα για την υγεία» ήταν καλεσμένη η Κέλλυ Κελεκίδου η οποία μίλησε ανοιχτά για τη μέρα που φοβήθηκε για τη ζωή της, όταν έπιασε κάτι ψηλαφίζοντας το στήθος της .

«Πέρυσι έκανα ψηλάφηση πρώτη φορά στο στήθος μου κι έπιασα μια πολύ μικρή κουκκίδα. Πανικοβλήθηκα, αλλά την επόμενη μέρα κιόλας έκλεισα ραντεβού να κάνω μαστογραφία. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι ανησυχητικό», είπε η τραγουδίστρια, ενώ μίλησε και για το κάπνισμα: «Καλύτερα η γιαγιά μου να μην ακούει τώρα, γιατί γενικά μπροστά της δεν καπνίζει κανείς ποτέ. Εγώ καπνίζω, πολύ λίγο. Είναι μια κακιά συνήθεια».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο σημαντικό ρόλο που παίζει η καλή ψυχολογία στην υγεία, αναφέροντας ως παράδειγμα την εμπειρία που είχε με τη μητέρα της, την οποία έχασε από καρκίνο. «Όταν η μητέρα μου είχε νοσήσει από καρκίνο, μας σόκαρε όλους οικογενειακώς, γιατί δεν είχαμε κάποια κληρονομικότητα. Έβλεπα, όμως, όταν η μητέρα έκανε εξετάσεις και είχε καλή ψυχολογία, οι εξετάσεις έβγαιναν καλές. Μας είχαν δώσει 6 μήνες ζωής και η μητέρα μου έζησε 7 χρόνια με πάρα πολύ καλή ποιότητα ζωής, επειδή το πίστεψε» είπε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα