Καταιγίδες θα πλήξουν και σήμερα την Αττική

Βροχερός θα είναι ο καιρός και σήμερα, Τρίτη, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, κυρίως σε Αττική, Θεσσαλονίκη και νησιά του Ιονίου.

Η χθεσινή νεροποντή και οι ισχυροί άνεμοι δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην Αττική. Η Πυροσβεστική δέχθηκε πάνω

από 250 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και σε όλα τα περιστατικά επιχείρησαν 30 συνεργεία της Πυροσβεστικής.

Ιδιαίτερα άτυχοι ήταν και οι οδηγοί που βρέθηκαν στους δρόμους της πόλης χθες γύρω στις 9 το βράδυ, καθώς σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου είχε συσσωρευθεί μεγάλος όγκος νερού, δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία των οχημάτων. Ειδικότερα, κλειστές έμειναν για αρκετή ώρα το απόγευμα η οδός Πειραιώς, από το ύψος της Χαμοστέρνας έως την Π. Ράλλη, η υπόγεια γέφυρα της Λ. Συγγρού, στο Δέλτα Φαλήρου, καθώς και η λεωφόρος Κηφισού στο ύψος της Ιεράς Οδού στο ρεύμα προς Πειραιά, όπου η κυκλοφορία διεξαγόταν μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας εξαιτίας της συσσώρευσης υδάτων.

Τα προβλήματα αυτή την ώρα έχουν αποκατασταθεί, εκτός από την περιοχή του Καματερού, όπου έχει κλείσει ένα κομμάτι της λεωφόρου Φυλής, μεταξύ των οδών Γούναρη και Καματερού, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

Εντονα προβλήματα καταγράφηκαν και σε άλλες περιοχές της χώρας. Στην Καλαμάτα η Πυροσβεστική δέχθηκε 20 κλήσεις για άντληση υδάτων, ενώ στο χωριό Θουρία, χείμαρρος που υπερχείλισε παρέσυρε τρία αυτοκίνητα. Πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν και στην Πάτρα προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος. Νωρίτερα, κεραυνός άνοιξε στον δρόμο Χρυσοβίτσι – Στεμνίτσα, στην ορεινή Αρκαδία, «κρατήρα» βάθους ενός μέτρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα