Κακλαμάνης: Αν η λίστα είναι ψεύτικη θα κάνω μήνυση στο zougla.gr, αν είναι αληθινή θα κάνω μήνυση και αγωγή κατά παντός υπευθύνου!

Καλεσμένος σε πολιτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA είναι αυτή την ώρα ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος πληροφορήθηκε στον αέρα για την λίστα του ΣΔΟΕ στην οποία υπάρχει το όνομά του.

Ο κ. Κακλαμάνης είπε:

Αν η λίστα είναι ψεύτικη, σε ότι με αφορά θα κάνω μήνυση στην zougla.gr. Αν είναι αληθινή θα κάνω μήνυση κατά παντός υπευθύνου και στον κ. Στασινόπουλο,

τον επικεφαλή του ΣΔΟΕ ο οποίος όταν τον ρώτησα μου είπε πως ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τους ελέγχους. Οφείλει ο κ. Στασινόπουλος να διασφαλίζει τα προσωπικά δεδομένα πριν βρεθούν αποδείξεις για κάποιο πρόσωπο…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Κακλαμάνης ελέγχεται από το ΣΔΟΕ για την περίοδο που ήταν δήμαρχος Αθηνών. Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία που έφτασε στα γραφεία της Δίωξης τον Ιούνιο του 2012. Η καταγγελία παραπέμπει σε συσχετισμό με προκαταρκτική εξέταση της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών για την διερεύνηση αξιόποινων πράξεων σε δημοτική επιχείρηση ραδιοφωνίας (Αθήνα 9,84) και αφορά «Πόθεν Έσχες» και παράνομες καταθέσεις στο εξωτερικό. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο έλεγχος δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

Ο κ. Κακλαμάνης συνέχισε λέγοντας ότι:

«Άλλωστε είναι γνωστό πως ο δήμαρχος δεν έχει καμία σχέση με την διαχείριση του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9.84. Ο σταθμός έχει πρόεδρο οποίος είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του. Επίσης, η καταγγελία χρονικά συμπίπτει με την εντολή μου στον κ. Ρακιτζή να ελέγξει παράνομες προσλήψεις στον ραδιοφωνικό σταθμό…»

Τέλος ο κ. Κακλαμάνης είπε πως το μοναδικό ποσό που έχει μπει στο λογαριασμό του είναι τα χρήματα που πήρε για ένα διαμέρισμα που πούλησε τον Απρίλιο και θα δηλωθούν στην φορολογική του δήλωση του χρόνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα