Ισχυρή έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου έξω από την ΤτΕ[Βίντεο]

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική υπηρεσία έπειτα από την ισχυρή έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά στην Τράπεζα της Ελλάδος, επί της οδού Αμερικής 3 στο κέντρο της Αθήνας.

Η έκρηξη σημειώθηκε

στις 6 παρά πέντε το πρωί ενώ είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα στο zougla.gr, 45 λεπτά νωρίτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο είχε κλαπεί πριν από πέντε μέρες ενώ μέχρι στιγμής, η Αστυνομία δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ακούστηκε εκκωφαντικός θόρυβος. Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε αποκλεισμό κεντρικών οδών της Αθήνας. Σημειώθηκε πολύ μεγάλη έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου το οποίο ήταν σταθμευμένο στην αριστερή πλευρά της οδού Αμερικής, μπροστά από τα γραφεία της τρόικας και απέναντι ακριβώς από υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος. Από το αυτοκίνητο έχει μείνει μόνο η μηχανή, ενώ έχουν προκληθεί μεγάλες υλικές ζημιές.

Συγκεκριμένα, τηλεφώνημα για παγιδευμένο με 75 κιλά εκρηκτικά σταθμευμένο αυτοκίνητο επί της οδού Αμερικής, μεταξύ των οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου, έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος, δέχθηκε το zougla.gr. Ο άγνωστος που τηλεφώνησε στις 5.11 ακριβώς τα ξημερώματα της Πέμπτης έδωσε διορία 45 λεπτών και εντολή να εκκενωθούν όλα τα γύρω κτήρια. Τηλεφώνημα δέχθηκε και η Εφημερίδα των Συντακτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα