Ηλεία: Οικογένεια εργολάβων μόλυνε συστηματικά το περιβάλλον!

Ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης χαρακτηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. μια οικογένεια εργολάβων που κατέστρεφε συστηματικά το περιβάλλον στην Ηλεία.

Μετά τη σύλληψη ενός πατέρα με τους δυο γιους του, του αδελφού του και δυο συνεργατών τους, εκδόθηκε διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, που αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Πρόκειται για τους κατοίκους Φλόκα Ηλείας:

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ Θεόδωρο του Χαραλάμπους και της Ελένης που

γεννήθηκε το 1967,
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ Αντώνιο του Χαραλάμπους και της Ελένης που γεννήθηκε το 1969,
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ Χαράλαμπο του Θεόδωρου και της Ελένης που γεννήθηκε το 1991,
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ Βασίλειο του Θεόδωρου και της Ελένης που γεννήθηκε το 1992,
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ Χρήστο του Γεωργίου και της Γεωργία που γεννήθηκε το 1956, κάτοικο Αχλαδινής Ηλείας,
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο του Φωτίου και της Χρυσούλας που γεννήθηκε το 1972, κάτοικο Πύργου Ηλείας

Όλοι κατηγορούνται για ένταξη από το 2010 σε εγκληματική οργάνωση, ρύπανση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος, παράνομη αμμοληψία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί δασών.

Από τις τοπικές αστυνομικές αρχές είχαν σχηματιστεί σε βάρος του 46χρονου εργολάβου συνολικά 27 δικογραφίες, για οκτώ από τις οποίες εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία, ενώ του είχαν κατασχεθεί δέκα Ι.Χ. φορτηγά, έξι μηχανήματα έργων και ένα ρυμουλκό με πλάκα επικαθήσεως και του είχαν επιβληθεί διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 12.000 ευρώ.

Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος πέντε αστυνομικών στις 21 Σεπτεμβρίου του 2012

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας και κρατούνται για να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη. Η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητά τους, να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 26210-81740 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και 26210-81730 του Κέντρου Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, επισημαίνοντας ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα