Η Ναταλία, και το «άδειασμα» της νεότερης της παρέας, στο twitter..

Την τακτική «Νίπτω τα χείρας μου» φαίνεται πως επέλεξε η Ναταλία Γερμανού, για την επίθεση που δέχτηκε, μια νέα συνεργάτιδα της και μέλος της εκπομπής της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Κάποιος φίλος της στο twitter σχολιάσε αρνητικά την Κωνσταντίνα και η Ναταλία, αντί να την στηρίξει, παραπέμπει στους υπεύθυνους της εκπομπής!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μία νέα

και λαμπερή παρουσία και έχει μπει φέτος στην ομάδα της εκπομπής «Μες την καλή χαρά». Μαθαίνουμε πως εχει ένα αρκετά ενδιαφέρον βιογραφικό πάντως, καθώς εκτός από τις διακρίσεις της στον χώρο της ομορφιάς, σπούδασε στην Φιλοσοφική Αθηνών, στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, παίζει βιολί, μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά και έχει πλέον την δική της ενότητα όπου αναφέρει διάφορα παράξενα γεγονότα ανά τον κόσμο. Αυτά δεν φαίνεται να είναι αρκετά για να κερδίσει μια θετική κουβέντα ή «πάσα» από την κεντρική παρουσιάστρια που την ίδια ώρα, για την Ευαγγελία Αραβανή μιλάει με τα καλύτερα λόγια, προς το παρόν…

Η μικρή της παρέας δεν έχει χάσει ακόμα το χαμόγελο της βέβαια, ενώ οι άντρες της εκπομπής δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα.

Η Ναταλία Γερμανού είναι μία από τις πιο όμορφες, καλλιεργημένες και πολύ επιτυχημένες παρουσιάστριες στη χώρα μας, μάλλον όμως δύσκολη στο να δώσει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους. Μία παρουσιάστρια όπως η Ναταλία, που τόσο έχει αγαπηθεί από το κοινό και αδιαμφισβήτητα είναι ακομπλεξάριστη ίσως θα περίμενε κανείς να στηρίζει περισσότερο την ομάδα της και όχι να ξεχωρίζει τους συνεργάτες της. Άλλωστε πολύ πρόσφατα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «7 μέρες tv», για τους συνεργάτης της που αποχώρησαν με παράπονα είχε πει χαρακτηριστικά: « Ίσως κακώς, εγώ έδωσα τροφή για περισσότερα σχόλια. Ίσως το λάθος είναι περισσότερο δικό μου, τώρα που το σκέφτομαι, παρά δικό τους».

Ελπίζουμε η γλυκιά Ναταλία, να μην είναι τόσο αυστηρή και στην συνέχεια, γιατί κόβει τα φτερά νέων ανθρώπων, όταν το κανάλι του Alpha, φαίνεται πως επιλέγει να δίνει ευκαιρίες σε νέοτερα παιδιά τα οποία καταβάλουν την δική τους προσπάθεια να σταθούν δίπλα στους εμπειρότερους.

Keywords
Τυχαία Θέματα