Η Μικρόπολη στα top 10 παραμύθια στα βραβεία βιβλίων Public! Ψηφίστε για να κατακτήσει την κορυφή!

Τρομερή ήταν η ανταπόκριση μικρών και μεγάλων στο συγκλονιστικό παραμύθι Μικρόπολη της Κέλλυς Αλχανάτη. Μεγάλη μάχη στην ψηφοφορία που είναι σε εξέλιξη για την ανάδειξή του ως το καλύτερο παιδικό παραμύθι της χρονιάς.

Είμαι συγκινημένη και πολύ ευτυχισμένη που το βιβλίο μου Μικρόπολη είναι ανάμεσα στα top 10 παραμύθια στα βραβεία βιβλίων public στην κατηγορία Παιδική Λογοτεχνία. Είναι μεγάλη μου τιμή να συμμετέχω μαζί με τόσο σημαντικούς συγγραφείς. Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω πως η πρώτη μου συγγραφική προσπάθεια αγκαλιάστηκε με τόση θέρμη από όλους εσάς και δεν έχω λόγια για να σας ευχαριστήσω. Σας κοινοποιώ το παρακάτω link για να ψηφίσετε και πάλι την Μικρόπολη αν θέλετε και ποιός ξέρει; ίσως και να φτάσει ακόμα πιο ψηλά…!

Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε την επιτυχία της Μικρόπολης, η συγγραφέας Κέλλυ Αλχανάτη. Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία Παιδική Λογοτεχνία ήτα μεγάλος, αφού τουλάχιστον 300 παιδικά παραμύθια διεκδίκησαν την ψήφο μικρών και μεγάλων στην ψηφοφορία των καταστημέτων public.

Αν θέλετε να δειτε την Μικρόπολη στην κορυφή, ψηφίστε σε αυτό το link: http://www.publicbookawards.gr/vote.php?category=5

Keywords
Τυχαία Θέματα