Η «κατάρα» του Dr Cook ήταν ένα απλό νευροκαβαλίκεμα και μια φωτιά…ανύπαρκτη!- Δείτε εικόνες από την πρεμιέρα

Είναι το λιγότερο άκομψο, για να μην πούμε βλακώδες να επισκιάζεται μια εκπομπή που δεν έχει προλάβει καν να κάνει την πρώτη της «πτήση» στον τηλεοπτικό «αέρα» με την βαριά σκιά της «κατάρας». Και μάλιστα την ώρα που ένας συνάνθρωπος μας- ένα νέο παιδί, ο Τομ Πρωτόπαπας-βασικός συντελεστής της εκπομπής Dr Cook του MEGA δίνει μάχη για την ζωή του.

Με αυτό το τραγικό περιστατικό λοιπόν κάποιοι είχαν την φαεινή ιδέα να συνδέσουν ένα απλό νευροκαβαλίκεμα που το

βάφτισαν αυχενικό σύνδρομο και μια φωτιά…ανύπαρκτη και όλο μαζί να το χαρακτηρίσουν «η κατάρα» της εκπομπής του Γιάννη Λουκάκου.

Επειδή λοιπόν το ρεπορτάζ του nocomments λέει ότι κανένα βαν της παραγωγής της εκπομπής δεν τυλίχθηκε στις φλόγες, επειδή ένα νευροκαβαλίκεμα σαν αυτό που έπαθε η Αγγελική Δαλιάνη μπορούμε να το πάθουμε όλοι-ακόμη κι αν δεν συμμετέχουμε σε κάποια εκπομπή, κι επειδή δυστυχώς και οι τραγωδίες είναι κομμάτι της ζωής εμείς σας παραθέτουμε τις εικόνες από την εκπομπή Dr Cook του Γιάννη Λουκάκου που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 9:15 το βράδυ. Με την ευχή σύντομα στις επόμενες φωτογραφίες να είναι και το παλικάρι που τώρα λείπει.

Δείτε τις εικόνες:

Keywords
Τυχαία Θέματα