Η απίστευτη ιστορία του «Καπιτάν»!

Πραγματικά μοναδική και συγκινητική είναι η ιστορία του «Καπιτάν». Ενός σκύλου στην πόλη Βίγια Κάρλος Παζ στην κεντρική Αργεντινή.

Ο σκύλος τα τελευταία έξι χρόνια βρίσκεται καθημερινά δίπλα στον τάφο του αφεντικού του από τη στιγμή που αυτός πέθανε.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του ιδιοκτήτη, ο «Καπιτάν», όπως ονομάζεται το σκυλί, έφυγε από το σπίτι όταν αυτοί επέστρεφαν από την κηδεία και από τότε δεν έχει επιστρέψει.

Η χήρα του αφεντικού

δήλωσε σε εφημερίδα της Αργεντινής, ότι έψαξαν για το σκύλο, χωρίς αποτέλεσμα και νόμιζαν ότι είχε εξαφανιστεί. Όταν όμως ξαναπήγαν στο νεκροταφείο τον βρήκαν δίπλα στον τάφο.

«Μας αναγνώρισε και ήρθε κοντά μας, βγάζοντας κραυγές σα να θρηνούσε. Μας ακολούθησε μετά μέχρι το σπίτι, πέρασε λίγο χρόνο μαζί μας, αλλά μόλις άρχισε να σουρουπώνει, γύρισε και πάλι στο νεκροταφείο».

«Εμείς δεν τον είχαμε πάει ποτέ στο νεκροταφείο και είναι μυστήριο πώς κατάφερε να βρει τον τάφο», είπε η κ. Γκουσμάν. Κάθε φορά που ο γιος του αφεντικού προσπάθησε να φέρει τον Καπιτάν πίσω στο σπίτι εκείνος γυρνούσε πίσω στο νεκροταφείο.

Ο διευθυντής του νεκροταφείου λέει για την πρώτη ημέρα που είδε για πρώτη φορά το σκυλί:

«Τον είδα να περιφέρεται γύρω από το νεκροταφείο, μέχρι που βρήκε τελικά τον τάφο του αφεντικού του. Κατά τη διάρκεια της ημέρας κάνει μερικές βόλτες στο νεκροταφείο αλλά επιστρέφει και πάλι πίσω στον τάφο.  Ακριβώς στις 6 το απόγευμα ξαπλώνει πάνω στον τάφο και μένει εκεί όλη τη νύχτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα