Η Susan Sarandon ομολογεί ότι παίρνει ναρκωτικά (Eικόνες)

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε σε δημοσιογράφο του online περιοδικού «Daily Best» η ηθοποιός Suzan Sarandon.

Xωρίς τρομακτικές πλαστικές επεμβάσεις και αλλοιώσεις, η Susan Sarandon αποτελεί μια από τις πιο σέξι (μεγάλες) γυναίκες στον κόσμο.

Μια άλλη εξομολόγηση της

σταρ στην ίδια συνέντευξη είναι ότι υπήρξε ερωτευμένη με τον Ντέιβιντ Μπάουι το 1983. Κρατάει ακόμη μια πολύ γλυκιά ανάμνηση από τη σχέση τους αλλά αυτή δεν κράτησε γιατί εκείνη την εποχή δεν ήθελε να δεσμευθεί και να κάνει παιδιά.

«Εγώ παντρεύτηκα στα 20 οπότε δεν κοιτούσα γύρω-γύρω. Στη συνέχεια είχα και εγώ διάσημους άνδρες, έναν ροκ σταρ και έναν επίσης ηθοποιό αλλά δεν έκανα τρέλες ανάμεσα στους δύο γάμους μου. Εγώ είμαι της φωλιάς και μονογαμική». Φυσικά ο δημοσιογράφος ρωτάει ποιος ήταν ο ροκ σταρ και η Sarandon απαντά «Ο David Bowie. Καταπληκτικός. Πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος της ζωής μου».

Σε μια μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο The Daily Beast ομολογεί ότι παίρνει ακόμη ναρκωτικά και ότι προτιμάει τα «μαγικά μανιτάρια» καθώς και ένα τσάι με την ονομασία Ayahuasca. Δηλώνει ότι αν οι άνθρωποι κάπνιζαν μαριχουάνα αντί να καταναλώνουν αλκοόλ ο κόσμος «θα ήταν πιο γλυκός».

Επιμένει μάλιστα στην εξής θεωρία: «Οι άνθρωποι δεν γίνονται άγριοι εξαιτίας της μαριχουάνας, δεν δέρνουν γι’αυτό το λόγο τη γυναίκα τους ή οδηγούν σαν τρελοί στο δρόμο. Απλά μένουν σπίτι τους και γελάνε πολύ».

Δηλώνει επίσης ότι της αρέσει να καταναλώνει ναρκωτικά κοντά στο Γκραν Κάνυον ή στο δάσος γιατί αυτό της επιτρέπει «να αναθεωρεί τη θέση της στο σύμπαν καθώς και ορισμένα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα