Γουλιελμάκη: Η Μαρίλια ήθελε πολύ να ξαναερωτευτώ

Νέος έρωτας μπήκε στην ζωή της γνωστής ηθοποιού Βάσως Γουλιελμάκη, η οποία φωτογραφίζεται με την κόρη της Μαρίλια Αλαφούζου για το περιοδικό «ΟΚ’.

Η γλυκειά ηθοποιός σε συνέντευξη της, θεωρεί πως είναι πολύ νωρίς για να  ανεβει ξανά τα σκαλιά της Εκκλησίας, ενώ στην ερώτηση για το πώς ανακοίνωσε στην κόρη της Μαρίλια ότι έχει σχέση, απαντά:

Η Μαρίλια είχε συνηθίσει στην ιδέα ότι στη ζωή του πατέρα της υπήρχε μια άλλη γυναίκα, οπότε ήθελε πολύ να ξαναερωτευτώ. Μάλιστα, πολλές φορές με συμβούλευε να προσέχω το ντύσιμό

μου, να βάφομαι και να περιποιούμαι τα μαλλιά μου για να είμαι ωραία.

Ωστόσο, είναι λίγο αμήχανη η στιγμή που θα πρέπει να μιλήσεις στο παιδί σου για ένα καινούργιο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σου. Στη δική μου περίπτωση, όμως, είχε προετοιμαστεί το έδαφος γιατί έβλεπα πόσο πολύ ήθελε να με δει πάλι ευτυχισμένη. Ήθελε και η μητέρα της να είναι το ίδιο καλά με τον πατέρα της, γι’ αυτό και η αντίδρασή της ήταν θετική.

Ξέρεις, κάποια στιγμή είχε περάσει από το μυαλουδάκι της ότι μπορεί να μην είμαι πια τόσο όμορφη και για αυτό δεν έχω και εγώ κάποιον δίπλα μου. Τώρα πια που “η μαμά έχει το αγόρι της” και σιγουρεύτηκε ότι εξακολουθεί να αρέσει, έχει ηρεμήσει.

Δεν ξέρω αν θα δεχόμουν τώρα μία πρόταση γάμου.Είμαστε λίγο καιρό μαζί. Ρώτησέ με ξανά ύστερα από κανένα χρόνο. Μην του βάζουμε και ιδέες!

ΠΗΓΗ: ΟΚ

Keywords
Αναζητήσεις
μαριλια αλαφουζου
Τυχαία Θέματα