Γιαννακόπουλος: O Ολυμπιακός πάντα θα έχει στόχο τη δεύτερη θέση…

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλσε για όλυς και για όλα απάντησε στο “Sentra FM 103.3 και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι φαβορί, ξεκινάει για τη δεύτερη θέση ενώ για την διάλυση της πολυμετοχικότητας ευθύνεται η αλαζονεία Βγενόπουλου-Πατέρα.

Ο πατέρας μου και ο θείος μου εδώ και 25 χρόνια δημιούργησαν το μπασκετικό ΠΑΟ, τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει συνέχεια. Βλέποντας ότι δύσκολα θα μπορούσαμε

να συντηρήσουμε τα μπάτζετ των 30 και 35 εκατ. ευρώ είπαμε να ψάξουμε άλλον επενδυτή. Δεν βρέθηκε άλλος επενδυτής σε Ελλάδα-εξωτερικό για να εξασφαλίσει τη συνέχεια. Δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε να καταστραφεί »

Για να προσθέσει πως: «Η συμβουλή από τον πατέρα μου ήταν ότι εδώ θα γευτείς εκατομμύρια πίκρες και ίσως στο τέλος της σεζόν ένα Κύπελλο που θα έχει σταγόνες ευτυχίας. Και ο πατέρας μου και ο θείος μου είναι δίπλα μου κάθε μέρα και με συμβουλεύουν για τα πάντα. Ελπίζω και γω να πετύχω κάτι παρόμοιο με εκείνους. Το θέμα είναι να υπάρχει προσπάθεια. Όλοι παλεύουμε να δούμε τι θα κάνουμε. Το προπονητικό επιτελείο, ο Μάνος Παπαδόπουλος ο Αλβέρτης, όλο το σταφ»

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Οι σχέσεις μου με τον Ομπράντοβιτς ήταν σαν 2ος πατέρας, σαν ένας μεγάλος αδερφός. Είμαι πολύ μικρός για να μιλήσω γι αυτόν. Είναι δάσκαλος, είναι φίλος. Η σχέση παραμένει ζεστή, φιλική… μιλάμε. Δεν ξέρω τι εννοούσε ο Ζέλικο όταν μίλησε για έλλειψη σεβασμού. Υπήρχε και υπάρχει τεράστιος σεβασμός και αλληλεκτίμηση. Εχω στεναχωρηθεί ότι ο φίλος μου Ζέλικο δεν έμεινε να στηρίξει την προσπάθεια, εμένα σαν φίλο. Ηταν μια προσωπική του απόφαση»

Σχετικά με το θέμα του Ομπράντοβιτς συνέχισε λέγοντας πως: «Ο Ζέλικο ήξερε από πέρσι το καλοκαίρι ότι ο πατέρας κι ο θείος μου ήθελαν να αποχωρήσουν. Εγώ αρχικά δεν ήμουν πολύ ζεστός εξαιτίας κάποιων υποχρεώσεων αλλά και των δυσκολιών. Έγιναν 3 συναντήσεις μαζί του, προσπάθησα να τον πείσω να μείνει. Ο Ζέλικο έχει αποδείξει ότι έμεινε με μικρότερο μπάσκετ. Ισως έχει κουραστεί, 36 χρόνια αθλητής και coach. Αν ήταν θέμα χρημάτων, θα πήγαινε στην Τουρκία. Δεν υπάρχει θέμα σχέσεων μαζί μου. Είμαστε φίλοι, σχέση πατέρα-γιου, αδελφού. Tώρα συζητάμε να βρούμε ημερομηνίες για να έρθει στο ΟΑΚΑ να κάνουμε ένα φιλικό για να τον τιμήσουμε»

«Eίναι ερωτηματικό γιατί έφυγε. Δεν μπορεί να έχει πικρία κάποιος στον Ομπράντοβιτς. Του είπα «ρε κόουτς, θέλω να μείνεις, εδώ είναι το σπίτι σου, τι κάνεις; Δεν θα με στηρίξεις» (σ.σ. οι ατάκες προς τον Ομπράντοβιτς). Λάθη έχουν γίνει, σίγουρα. Προσωπικά θα ήθελα να μάθω γιατί έφυγε. Εχουμε άριστες προσωπικές σχέσεις κι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ», πρόσθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Για μελλοντική επιστροφή του Ζοτς: Σενάριο που ούτε θέλω να το σκέφτομαι. Εχουμε τώρα προπονητή που θεωρώ είναι ο κορυφαίος Ελληνας. Θεωρώ ότι θα πάμε πολύ καλά, τη συνταγή την έχουμε, το μόνο που μας λείπει είναι… καμιά 20αριά εκατομμύρια. Σαφώς βλέπω τον Ομπράντοβιτς σε άλλο ρόλο στην ομάδα. Γι” αυτό του πρότεινα το 25%. Του είπα θέλω να είμαστε partn

Keywords
Τυχαία Θέματα