Φτιάξτε τις πασχαλινές λαμπάδες μόνοι σας!

Το Πάσχα κοντεύει και τα βαφτιστήρια περιμένουν με αγωνία τη λαμπάδα τους. Τι γίνεται όμως στη περίπτωση που ο νονός ή η νονά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν μια έτοιμη; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι απλή! Με λίγα μόνο χρήματα και μεγάλη φαντασία μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας λαμπάδα, ντυμένη εκτός από ωραία στολίδια, με αγάπη και προσωπική φροντίδα.

Αρχικά θα χρειαστείτε κεριά στο μέγεθος που προτιμάτε , είτε τα κλασσικά λευκά, ή ακόμα και πολύχρωμα. Τα υλικά που θα χρειαστείτε εξαρτώνται

από το πρόσωπο που θα τη χαρίσετε, την ηλικία του αλλά και το ύφος που θέλετε να δώσετε. Μην ανησυχείτε, έχετε πολλές επιλογές για τα υλικά διακόσμησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Για άντρες και γυναίκες θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ενδεικτικά: κορδέλες

κορδόνια, αποξηραμένα άνθη, στάχια, δαντέλες, ξυλάκια κανέλας και άλλα μυρωδικά.

Διακοσμητικά αντικείμενα, ανάλογα με το θέμα που εσείς θα επιλέξετε. Παράλληλα όμορφη ιδέα είναι πάνω στη λαμπάδα σας να τοποθετήσετε δωράκια, όπως κομπολόι για τους άνδρες ή μενταγιόν για τις γυναίκες.

Τώρα, εάν ο παραλήπτης της λαμπάδας είναι οι μικροί μας φίλοι και εδώ οι επιλογές είναι πολλές. Τέτοια υλικά θα μπορούσαν να είναι, κορδέλες, κορδόνια, παιχνιδάκια όπως ανεμόμυλους, ξύλινα παιχνίδια, κούκλες και ήρωες ή ακόμα και πουγκάκια με καραμέλες και σοκολατένια αυγουλάκια.

Οι παραπάνω προτάσεις είναι ενδεικτικές καθώς οι συνθέσεις που μπορείτε να κάνετε είναι πράγματι πολλές. Και το σημαντικότερο με χαμηλό κόστος και το προσωπικό σας γούστο..

Ελένη Θεοδώρου

Keywords
Αναζητήσεις
πασχαλινες λαμπαδες για γυναικες, λαμπαδες για αντρες
Τυχαία Θέματα