Φοβήθηκε το «φέσι» το ξενοδοχείο που θα μείνει ο Γιούνκερ και αρνήθηκε να πληρώσει τα έξοδα το ΥΠΕΞ!

Στην Αθήνα έρχεται αύριο ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρώην πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έπειτα από πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για να δώσει διάλεξη στο Μέγαρο Μουσικής με θέμα «Ευρώ: απολογισμός και προοπτικές».

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του nocomments ο κ. Γιούνκερ θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Divani Apollon στο Καβούρι

μαζί με την 8μελή συνοδεία του. Ανάμεσά τους θα βρίσκονται και δύο δημοσιογράφοι, ο ένας εξ αυτών Ελληνικής καταγωγής. Θα παραμείνει στη χώρα μας για δύο βράδια και μάλιστα ενώ δεν είχε ζητήσει κάτι τέτοιο οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου έχουν ετοιμάσει για την παραμονή του την πολυτελή προεδρική σουίτα.

Η είδηση όμως είναι αλλού. Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η επίσκεψη Γιούνκερ στη χώρα μας στελέχη του υπουργείου Εξωτερικών τηλεφώνησαν στους υπεύθυνους του ξενοδοχείου και προθυμοποιήθηκαν να καλύψουν εκ μέρους του υπουργείου τα έξοδα παραμονής του Ευρωπαίου πρώην αξιωματούχου.

Ωστόσο μετά από πολλή περίσκεψη οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου αρνήθηκαν. Ο λόγος; Πολύ απλά φοβήθηκαν το «φέσι». Φοβήθηκαν δηλαδή ότι δεν θα πάρουν ποτέ τα λεφτά τους αφού δεν είναι η πρώτη φορά που θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

“Αλλωστε κι άλλα γνωστά ξενοδοχεία στην παραλιακή ζώνη της Αθήνας έχουν «φεσωθεί» αναλόγως στο παρελθόν…

Keywords
Τυχαία Θέματα