Φαίη Σκορδά: «Θέλω να αποκαταστήσω την Σάσα με ποδοσφαιριστή»

Με κεντρικό τους θέμα την πρόκριση της Ελλάδας στο μουντιάλ της Βραζιλίας, η παρέα του ΠΡΩ1ΝΟΥ, αφού αποθέωσαν την ελληνική συμμετοχή και έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στους παίχτες, πέρασαν και στην εμφάνιση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Η Σάσα Σταμάτη πρώτη, βλέποντας τα τηλεοπτικά πλάνα από χθες βράδυ και τους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια και στο αεροδρόμιο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και είπε: «Κουκλάκια όλοι!» και συνέχισε επικεντρώνοντας την προσοχή της στον Γιώργο Σαμαρά, τον σύντροφο της Φουρέιρα. Συγκεκριμένα, βλέποντας τον γνωστό ποδοσφαιριστή είπε: «Έχει κάνει δουλειά full η Φουρέιρα» και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τέτοιο σώμα, ποια δεν θα θέλει να ξαπλώσει μαζί του;».

Η Φαίη Σκορδά ως σωστή φίλη της Σάσας, ακούγοντας τα λόγια ενθουσιασμού της προς τους διεθνείς μας παίχτες δήλωσε δημόσια: «Εγώ θέλω να αποκαταστήσω την Σάσα με έναν ποδοσφαιριστή!» και απευθύνθηκε στην συνεργάτιδά της λέγοντας: «Εσύ που θες να παντρευτείς.. οι ποδοσφαιριστές είναι και οικονομικά ευκατάστατοι». Είχε δεν είχε η Φαίη, την βόλεψε πάλι την φιλενάδα της. Λέτε να δούμε την Σάσα Σταμάτη στις κερκίδες των γηπέδων; Γιατί όχι; Άλλωστε όλοι οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος είναι όμορφα παλικάρια και ταλαντούχα.

Ο Λιάγκας μπορεί να μην ανακατεύτηκε στο «προξενιό», αλλά τοποθετήθηκε όσον αφορά τον προπονητή της Εθνικής, λέγοντας: «Εμένα δεν μου αρέσει ο Σάντος. Ήθελα τον Ρεχάγκελ».

Keywords
Τυχαία Θέματα