Έρευνες για τον εντοπισμό δύο μικρών παιδιών στο Στρέφι – Φόβοι πως έχουν πνιγεί

Έρευνες για τον εντοπισμό δύο ανήλικων παιδιών που έχουν χαθεί στην περιοχή του Στρεφίου, ξεκίνησε πριν απο λίγη ώρα. Οι Αρχές έχουν ειδοποιηθεί και ήδη δυνάμεις από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική «χτενίζουν» την περιοχή.
Προκειται για δυο αδερφια απο τη Βουλγαρια ηλικιας 4 και 9 ετων. Εκφραζονται φοβοι οτι εχουν πνιγει σε αρδευτικο καναλι.

Νεότερη ενημέρωση 18:30

Βρέθηκαν ίχνη στη λάσπη στην άκρη της κεντρικής αρδευτικής

διώρυγας του Αλφειού, από τα παιδιά, από τα χέρια τους, και αυτό ενισχύει τους φόβους πως τα παιδιά κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσαν στο κανάλι…

Νεότερη ενημέρωση 19:03

Διακόπηκε η παροχή νερού απο τον ποταμό Αλφειό στην κεντρική αρδευτική διώρυγα και αρχίζει να πέφτει η στάθμη του νερού για να γίνει πιο εύκολο των έργο των δυνάμεων που αναζητούν τα δύο παιδιά.

Σε λίγο αναμένεται και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ για να συμβάλει στις έρευνες. Στο σημείο βρίσκονται οι γονείς των παιδιών, που είναι σε απόγνωση και με αγωνία παρακολουθούν τις έρευνες.

Νέα τροπή δίνει η καταγγελία του πατέρα των παιδιών προς τους αστυνομικούς. Δηλώνει πως τα παιδιά τα πέταξε μέσα στο κανάλι η μητριά του γιατί δεν τα ήθελε. Υπό διερεύνηση όλα τα ενδεχόμενα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται στις δύο πλευρές του καναλιού. Τα παιδιά που έχουν χαθεί είναι ο Ιβάν επτά ετών και ο Ντίνκο τεσσάρων ετών. πηγή :

ilialive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα