Επιστολή Λοβέρδου σε ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητους βουλευτές -Διαβάστε την επιστολή

Επιστολή προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη και προς πέντε ανεξάρτητους βουλευτές απέστειλε ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος με την οποία τους καλεί να συζητήσουν

και να καταλήξουν σε κοινή πρόταση για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

«Με αφορμή την ημερομηνία – ορόσημο της 3ης Σεπτεμβρίου, καταθέσαμε τις προτάσεις μας για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Οι δυνάμεις του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς στην Βουλή, δυστυχώς, δεν επαρκούν για να θέσουν σε κίνηση τη σχετική διαδικασία. Η αδυναμία αυτή, ωστόσο, αποτελεί και μία ευκαιρία: να διερευνηθεί αν υπάρχει δυνατότητα οι δυνάμεις του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου να διατυπώσουμε μία κοινή πρόταση αναθεώρησης του Συντάγματος», αναφέρει η επιστολή του Ανδρέα Λοβέρδου και καταλήγει:

«Είναι σκόπιμο, λοιπόν, τις επόμενες ημέρες να γίνει μία συνάντηση όλων των κοινοβουλευτικών δυνάμεων του πολιτικού χώρου, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, καθώς και των πέντε ανεξάρτητων Βουλευτών. Η συνολική κοινοβουλευτική μας δύναμη είναι σαράντα εννέα Βουλευτές. Αν επιτύχουμε να διατυπώσουμε κοινή πρόταση, τότε δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ένα κοινό πολιτικό μέτωπο των δυνάμεων του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, το οποίο θα έχει όλες τις δυνατότητες να ανασυγκροτήσει και πάλι τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη».

Η επιστολή του κ. Λοβέρδου απευθύνεται προς :

-Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλο

-Πρόεδρο ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλη

-Ανεξ. Βουλευτή κ. Μ. Ανδρουλάκη

-Ανεξ. Βουλευτή κ. Ο. Βουδούρη

-Ανεξ. Βουλευτή κ. Π. Μουτσινά

-Ανεξ. Βουλευτή κ. Μ. Μπόλαρη

-Ανεξ. Βουλευτή κ. Θ. Παραστατίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα