Επαγγελματικά ακίνητα- Sotirakos Real Estate

H Sotirakos Real Estate έχει ηγετική θέση στην αγορά σε μια ολοένα και πιο απαιτητική αγορά ακινήτων. Το γραφείο μας δουλεύει με έμπειρους και σοβαρούς συνεργάτες που θα σας καθοδηγήσουν βήμα βήμα στην αγορά, ενοικίαση ή πώληση, κτιρίου ή εμπορικού ακινήτου στην Ελλάδα.


Στο χαρτοφυλάκιό μας διαθέτουμε μια ευρεία συλλογή από επαγγελματικά και εμπορικά ακίνητα σε όλη την Ελλάδα. Οι επαγγελματικές

υπηρεσίες που παρέχουμε προσεγγίζουν με φροντίδα όλες τις ανάγκες σας, αν επιλέξετε να αγοράσετε, να πουλήσετε, να μισθώσετε ή να ενοικιάσετε μέσω του γραφείου μας.


Στην Sotirakos Real Estate οι πελάτες είναι φίλοι μας. Δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε σίγουροι ότι απαντώνται τα ερωτήματά τους και δίνουμε την προσοχή που απαιτείται προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Πιστεύουμε πάνω απ ‘όλα στην εντιμότητα των υπηρεσιών και στη καλή σχέση με τον πελάτη. Επίσης, γίνεται σκληρή προσπάθεια για την επίτευξη καλύτερης τιμής.


Συνεργαζόμαστε επίσης με αρχιτέκτονες και κατασκευαστικές εταιρείες που ειδικεύονται σε: σχεδιασμό του χώρου, κτιρίου και εσωτερικό σχεδιασμό και την προετοιμασία της εφαρμογής των οικοδομικών τεκμηρίωση και τα συνοδευτικά έγγραφα και εποπτεία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6909151953- 6940666191

Keywords
Τυχαία Θέματα