Ένταση στη Βουλή-Έλεγχο των βουλευτών για ναρκωτικά, αλκοόλ και εκρηκτικά ζήτησε ο Χρήστος Παππάς!

Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ζήτησε τη διεξαγωγή ελέγχου στους συναδέλφους του για ναρκωτικά, αλκοόλ και εκρηκτικά!

Σύμφωνα με τον Real Fm, όλα ξεκίνησαν με αφορμή την κουβέντα στη διάσκεψη αναφορικά με την απαγόρευση της οπλοφορίας, μετά την πρόταση του

Προέδρου της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Τότε ο Χρήστος Παππάς πρότεινε να ελέγχονται οι βουλευτές, όχι μόνο για το αν οπλοφορούν αλλά για το αν έχουν πάνω τους εκρηκτικά, ναρκωτικά ή αλκοόλ. Μάλιστα χρησιμοποίησε τον όρο «μπάφο».

Σε αυτό το σημείο ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Ιωάννης Τραγάκης τον ρώτησε αν έχει στη διάθεσή του συγκεκριμένα στοιχεία. Μάλιστα, παρενέβη, σύμφωνα με τον Real Fm και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος είπε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε έντονο ύφος: «εσύ που ούρησες έξω από το MEGA τολμάς να μας ζητάς να ελέγχουμε τους βουλευτές;»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα προβεί σε καταγγελίες συγκεκριμένων περιστατικών.

Πηγή: enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα