Ενημέρωση Δένδια στους πολιτικούς αρχηγούς: Υπάρχουν φόβοι για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα

Φόβοι ότι το αμέσως επόμενο διάστημα μπορεί να υπάρχει κλιμάκωση των πρόσφατων επιθέσεων κατά δημοσιογράφων και πολιτικών στόχων, με τελευταία αυτή στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού, με τη μορφή μεγάλου τρομοκρατικού χτυπήματος εκφράζονται στο κυβερνητικό επιτελείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, το θέμα απασχόλησε τη χθεσινή σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, Ευάγγελο Βενιζέλο

και Φώτη Κουβέλη, παρόντος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, ο οποίος και τους ενημέρωσε για την έως τώρα πορεία των ερευνών.

Παράλληλα, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί επιβεβαίωσαν την αποφασιστικότητά τους κατά της βίας και ζήτησαν την ομόθυμη και απερίφραστη καταδίκη της, σε κάθε μορφή της και από όπου και αν προέρχεται, από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και πρωτίστως από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, και χθες οι τόνοι μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και της Κουμουνδούρου διατηρήθηκαν υψηλοί, καθώς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβαν τη θεωρία περί εμπλοκής παρακρατικού μηχανισμού. Την ομόθυμη και απερίφραστη καταδίκη της βίας θέλησαν να ζητήσουν χθες και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και οι τρεις αρχηγοί της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Και τούτο διότι, κατά πληροφορίες, στην ενημέρωση που τους έκανε ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός Νίκος Δένδιας κάθε άλλο παρά απέκλεισε την πιθανότητα κλιμάκωσης των επιθέσεων που εκδηλώνονται το τελευταίο διάστημα με ένα μεγάλο τρομοκρατικό πλήγμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα