Ένας αγωνιστής ζωής με συνοδοιπόρο την 6χρονη κορούλα του…[βίντεο]

Το Νοέμβριο του 2010, λίγες μέρες μετά τα 30α του γενέθλια οι γιατροί πληροφορούσαν τον Ιράμ Λεον πως του διέγνωσαν καρκίνο στον εγκέφαλο και δεν θα κατάφερνε να κερδίσει αυτή τη μάχη. Στόχος των γιατρών ήταν να παρατείνουν το μοιραίο και να τους προσφέρουν μερικά χρόνια ζωής.

Ο ίδιος συνειδητοποιώντας την κατάσταση του πήρε μια απόφαση μονόδρομο. Να απολαύσει τη ζωή όσο περισσότερο μπορούσε με τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπάει.

Πριν από λίγο καιρό έλαβε μέρος στον μαραθώνιο αγώνα του Τέξας και τερμάτισε πρώτος έχοντας σε όλη τη διαδρομή στο πλευρό του την 6χρονη κόρη του. Για την ακρίβεια όπως δηλώνει η μικρή Κιάνα ήταν αυτή που κέρδισε καθώς το καροτσάκι της που το έσπρωχνε σε όλη τη διαδρομή πέρασε πρώτο τη γραμμή τερματισμού.

Δείτε εδώ το βίντεο και διαβάστε τη συνέχεια:

www.goodstory.gr

http://goodstory.gr/index.php/goodstory/item/4456-enas-agonistis-zois-me-sinodiporo-tin-6xroni-koroyla-toy

Keywords
Τυχαία Θέματα