Εκτός προγράμματος το Ράλι Ακρόπολις το 2014!- Η κρίση «εκτροχιάζει» το πιο διάσημο αθλητικό event της χώρας

Τα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα και η πολιτική αδυναμία να δώσει στη FIA τις απαραίτητες εγγυήσεις, φαίνεται ότι βγάζουν από το αγωνιστικό καλεντάρι του 2014 το Ράλι Ακρόπολις!…

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, από άνθρωπο στην FIA, η διοργανώτρια αρχή επιβεβαιώνει πως υπάρχουν δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

Όμως,

υπάρχει αχτίδα σωτηρίας. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά στο planet-greece, δεν υπάρχει ακόμη καμία οριστική απόφαση για τον ιστορίας 59 ετών αγώνα.

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά, τις τελευταίες εβδομάδες, που η είδηση περί ακύρωσης του Ραλι Ακρόπολις το 2014 βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στις 12 Αυγούστου, ο διευθυντής του WRC στη FIA, Γιάμο Μαχόνεν είχε κάνει ανάλογες δηλώσεις, επιβεβαιώνοντας την εντεινόμενη φημολογία.

«Όλοι μας ξέρουμε την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη για το καλεντάρι. Απλώς έχουμε ένα προσχέδιο», δήλωσε ο διευθυντής του WRC στη FIA, Γιάμο Μαχόνεν. «Έχουμε ένα προτεινόμενο πλάνο και κάνουμε κάποιες ρυθμίσεις. Είναι μια καλή πρόταση, αλλά είμαστε ακόμη σε μεταβατική περίοδο και δεν έχουμε να κάνουμε με ριζικές αλλαγές. Όσοι αγώνες είναι στο προσχέδιο έχουν ήδη υπογράψει με την εταιρεία προώθησης του WRC», πρόσθεσε.

Τι έγινε από τότε, μέχρι σήμερα, από πλευράς πολιτείας; Το απολύτως τίποτα. Και αυτή η απραγία της ελληνικής πλευράς είναι που έχει εξόχως ανησυχήσει την FIA, η οποία πλέον μελετά πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα της επόμενης σεζόν το ιστορικό Ακρόπολις, το ράλι των Θεών, που οι «θνητοί ανεύθυνοι» δεν αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα.

Πηγή: planet-greece.blogspot.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα