Έδωσαν τα χαλιά για φύλαξη και τώρα δεν έχουν χρήματα για να τα πάρουν πίσω…

Άφωνοι έμειναν οι εργαζόμενοι από τις εταιρίες πλυντηρίων και φροντίδας χαλιών όταν οι ιδιοκτήτες των χαλιών τους ενημέρωσαν πως δεν έχουν χρήματα να τους δώσουν και ότι τους τα χαρίζουν.

Μιλώντας στο Thesstoday, ο κ. Γ. Κωνσταντίνου, υπεύθυνος της εταιρείας πλυντηρίων και φροντίδας χαλιών «Ήλιος», ανέφερε πως το φαινόμενο παρουσιάστηκε πιο έντονο πέρυσι και το ίδιο αναμένουν και φέτος. «Τυχαίνει να έχουμε στην εταιρεία μας και χαλιά που παραμένουν στην αποθήκη μας 5 χρόνια. Αν συνεχιστεί το φαινόμενο με τους

περσινούς ρυθμούς, θα χρειαστεί να βρούμε και άλλο χώρο για να αποθηκεύουμε τα χαλιά που δεν παραλαμβάνουν οι ιδιοκτήτες τους» λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου. Όπως αναφέρουν, σαφή εικόνα για την κατάσταση θα έχουν τον επόμενο μήνα, αφού ως τώρα ο καιρός βοήθησε εκείνους που ήθελαν να καθυστερήσουν την παραλαβή των χαλιών για λίγο ακόμα.

«Θεωρητικά θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε άλλες νομικές ενέργειες, όπως εκποίηση των χαλιών, ωστόσο προτιμούμε να δίνουμε χρόνο στους πελάτες μας που δυσκολεύονται» δηλώνει στο Thesstoday, η υπεύθυνη άλλης εταιρείας φροντίδας και φύλαξης χαλιών. «Πάντως είναι δεδομένο ότι ο κόσμος έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, όταν φτάνει στο σημείο να μην μπορεί να πάρει πίσω τα χαλιά που έδωσε για πλύσιμο»

Keywords
Τυχαία Θέματα