Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ

Προηγείται έναντι του ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία σε νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήσε η Metron Analysis για το Έθνος της Κυριακής.

Με τίτλο «Κούρσα για δύο στο ράλι της κάλπης» η εφημερίδα παρουσιάζει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης

που διαπιστώνει «δίπολο» ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ με το κυβερνών κόμμα να έχει προβάδισμα καθώς αυξάνει την εκλογική του επιρροή σε σχέση με τη μέτρηση του Σεπτεμβρίου από το 28,3% σήμερα βρίσκεται στο 30%.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί την εκλογική του επιρροή, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να δείχνει σαφείς τάσεις ανόδου, σε σχέση πάντα με τα ευρήματα .

Η Χρυσή Αυγή χάνει ψηφοφόρους, μετά τις αποκαλύψεις για την δράση της, ενώ το 7,6% δηλώνει πως θα ψηφίσει το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου.Τον περασμένο Σεπτέμβρη το ίδιο αποτέλεσμα ήταν στο 11,2%.

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σταθερά στην τέταρτη θέση με το ποσοστό του να κινείται στο 7,2%, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν ανεβάσει το ποσοστό τους από 5,2% στο 6,4%. Στο όριο εισόδου στη Βουλή η Δημοκρατική Αριστερά και μείωση της εκλογικής επιρροής για το ΚΚΕ.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι βρίσκονται πάνω από το όριο εισόδου στη Βουλή, ενώ ο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη κινείται κοντά στο 2%.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από τα στοιχεία της δημοσκόπησης έχει σαφές προβάδισμα σε όλες τις ηλικίες εκτός όσων είναι πάνω από 65%.

Keywords
Τυχαία Θέματα