Διέρρηξε τρία σπίτια για να κλέψει δυο… μπύρες!

Τρία σπίτια διέρρηξε στην Χαλκιδική για να »κερδίσει» δύο κουτάκια μπύρας αφού πρώτα Αναστάτωσε ένα ολόκληρο συγκρότημα κατοικιών, τα έκανε άνω- κάτω σε τρία σπίτια, έκανε τους αστυνομικούς να τρέχουν με τα όπλα στα χέρια για να τον συλλάβουν.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας κινητοποιήθηκαν αμέσως μόλις τους ειδοποίησε ένας από τους κατοίκους του συγκροτήματος στην περιοχή Καλλιθέα ότι κάποιος «μπούκαρε» στο ένα σπίτι μετά το άλλο. Ο 28χρονος Αλβανός συνελήφθη αφού διέρρηξε

τρία σπίτι με ένα διαρρηκτικό εργαλείο το οποίο βρέθηκε πάνω του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής. Όμως, είχε κλέψει μόνο τις μπύρες, τις οποίες μάλιστα δεν… πρόλαβε να πιει!

*** Στην Χαλκιδική συνελήφθη και ένας 53χρονος που εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Νέων Μουδανιών να κυκλοφορεί με το αξίας 150 ευρώ ποδήλατο μίας 45χρονης, το οποίο είχε βρει ανασφάλιστο και είχε εξαφανιστεί οδηγώντας το. Και αυτός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ το ποδήλατο επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα