Διαβάστε το μήνυμα του Θοδωρή Κυριακού για το μέλλον του ΑΝΤ1

Σε αναδιάρθρωση πολλών πραγμάτων προχωρά το τελευταίο διάστημα ο Όμιλος Αντ1. Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών εντάσσεται η μετακόμιση του προγράμματος από τις εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου στο «KAΠΑ STUDIOS», αλλά και η αλλαγή του «Αντ1 Radio» σε «Easy».

Εκτός όμως, από τις… τεχνικής φύσεως αλλαγές, υπάρχουν και αυτές που αφορούν τις διοικητικές θέσεις. Την προηγούμενη βδομάδα λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι ο Στρατής Λιαρέλλης,

αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στον ΑΝΤ1TV, διατηρώντας παράλληλα και τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού.

Αμέσως λοιπόν, υπήρξαν κάποιες φήμες που ήθελαν η αναβάθμιση αυτή του Στρατή Λιαρέλλη να δημιούργησε εσωτερικές κόντρες στο Μαρούσι. Στις φήμες αυτές λοιπόν, έβαλε τέλος με μήνυμά του στο twitter, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο ισχυρός άντρας του Ομίλου Αντ1, επικοινωνεί πολλές φορές με μηνύματά του στα social media, λέγοντας αυτά που θέλει να πει. Έτσι λοιπόν, πριν από λίγη ώρα ο Θοδωρής Κυριακού tweetαρε.

«Με νέο Γεν. Δ/ντη (από μέσα) και την σωστή καθοδήγηση από τον επικεφαλής ομίλου Ελλάδας, ο ΑΝΤ1 προχωρά γερά, με αισιοδοξία…και η ομάδα πάντα δεμένη και προσηλωμένη στους στόχους της, γερά και δυνατά».

Είναι σαφές λοιπόν, ότι με το μήνυμα αυτό ο Θοδωρής Κυριακού, εκφράζει τη στήριξή του στον Στρατή Λιαρέλλη, αλλά και με αυτό θέλει να βάλει τέλος στα όσα περί… διχόνοιας και κόντρας σενάρια, ακούγονται για τα στελέχη του σταθμού.

Πηγή: newsIt

Keywords
Τυχαία Θέματα