Δεν πήγε στην ορκωμοσία ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Απευθείας στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου θα μεταβεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο δεν έδωσε, τελικά, το παρών στην ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης.

Αν και αρχικά, είχε γίνει γνωστό πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα βρεθεί στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό, τελικά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό.

Έτσι, από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ο κ. Βενιζέλος

θα πάει στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου μετά τον ανασχηματισμό.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπήκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο τα ξημερώματα, μετά από έντονους πόνους στην κοιλιά και το στήθος.

Οι γιατροί, όμως, δεν βρήκαν τίποτα ανησυχητικό μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν του καθηγητή Χριστόδουλου Στεφανάδη, ο κλινικός και παρακλινικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν έδειξε κάτι παθολογικό.

Όλο το ανακοινωθέν:

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος εισήχθη στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών με γαστρεντερικά ενοχλήματα για έλεγχο. Από το γενόμενο κλινικό και παρακλινικό έλεγχο δεν προέκυψε τίποτα το παθολογικό. Εγένετο για προληπτικούς λόγους στεφανιογραφία, η οποία δεν ανέδειξε κάποιο πρόβλημα. Θα εξέλθει το προσεχές δίωρο με οδηγίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα