«Χρυσή» διάρρηξη στην Χαλκιδική

Ή πολύ καλές πληροφορίες είχαν ή πολύ… τυχεροί ήταν οι άγνωστοι «ποντικοί» που διέρρηξαν το υπόγειο της μονοκατοικίας ενός 43χρονου στην περιοχή των Ελαιώνων στο Γομάτι Χαλκιδικής, καθώς απέκτησαν έναν πραγματικό θησαυρό που ήταν κρυμμένος στο χρηματοκιβώτιο!

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού φύλαγε μέσα τα χρηματικά ποσά των 1.000 ευρώ και 1.500 δολαρίων, οικογενειακά κειμήλια, μεγάλο αριθμό κοσμημάτων και άλλων χρυσαφικών, αλλά και μία ράβδο χρυσού και πολλές χρυσές λίρες! Σύμφωνα με τον 43χρονο, η συνολική αξία των αντικειμένων που έκαναν φτερά ανέρχεται σε περίπου 70.000 ευρώ! Η Ασφάλεια διενεργεί

έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Άγνωστοι παραμένουν και οι δράστες της εισβολής στο σπίτι ενός 32χρονου στη Μυτιλήνη. Οι διαρρήκτες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του, παραβίασαν τη μπαλκονόπορτα και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 6.000 ευρώ, όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης που ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών.

Αντίθετα, εξιχνιάστηκε η κλοπή χρυσαφικών μεγάλης αξίας από ένα σπίτι στα Βουρνικά Λευκάδας. Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι ειδικοί του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα μια 24χρονη τσιγγάνα σε βάρος της οποίας οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σχημάτισαν δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα