Μπιλ Κλίντον: «Η Τσέλσι θα ήταν μία πολύ καλή πρόεδρος»

Μέλι στάζει το στόμα πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, για την μονάκριβή κόρη του, Τσέλσι.

Ο πλανητάρχης δεν δίστασε να παραδεχτεί σε δημοσιογράφο του CNN, Πιρς Μόργκαν, ότι η μεγάλη του αδυναμία Τσέλσι, θα ήταν πολύ καλή στο Λευκό Οίκο.

Σε ερώτηση «ποια από τις δύο θα ήταν καλύτερη για πρόεδρος των ΗΠΑ, η σύζυγός σας ή το μοναχοπαίδι σας», ο Κλίντον απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι «γάτος»…

στην διπλωματία.

Για να ευχαριστήσει και τις δύο γυναίκες της ζωής του, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αύριο, θα ήταν καλύτερη για πρόεδρος η σύζυγός μου γιατί έχει περισσότερη εμπειρία. Ωστόσο, αργότερα, θα ήταν καλύτερη η Τσέλσι. Ξέρει πολύ περισσότερα απ΄όσα γνωρίζουμε εμείς».

Γεμάτος περηφάνια, ο… χαζομπαμπάς Κλίντον εκθείασε για μία ακόμη φορά τα προσόντα της 33χρονης κόρης του, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στο ίδρυμα της οικογένειας.

«Τώρα που μεγάλωσε, ξέρει τα πάντα. Ντρέπομαι όταν σε κάθε συζήτησή μας νιώθω ότι μαθαίνω απ΄αυτήν, σαν να πηγαίνω στο σχολείο», είπε ο Κλίντον.

Επιπλέον, ο Αμερικανός δημοσιογράφος του CNN δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη ανανεωμένη εμφάνιση της Χίλαρι.

«Η σύζυγός σας δείχνει φανταστική και ιδιαίτερα ανανεωμένη. Φαίνεται ότι είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει την προεδρία», τόνισε ο Πιρς Μόργκαν .

Keywords
Τυχαία Θέματα