Μπάνε Πρέλεβιτς σε Κοντομηνά: Αυτή η χορηγία μας κρατά ζωντανούς!

Τη νέα ομάδα παρουσίασε ο ΠΑΟΚ σε κινηματογραφική αίθουσα , με τον Δημήτρη Κοντομηνά να δίνει το παρών και να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΚΑΕ. Η παρουσίαση έγινε με όλους τους παίκτες παρόντες και με κεντρικό πρόσωπο τον κ. Κοντομηνά.

Αρχικά ο Μπάνε Πρέλεβιτς ευχαρίστησε τον Δημήτρη Κοντομηνά, λέγοντας ότι: «…αυτή

η χορηγία μας κρατά ζωντανούς και χαιρόμαστε που τον έχουμε κοντά μας. Δημιουργήσαμε μία νέα ομάδα, θα χαιρόμαστε στις νίκες θα στηρίζουμε στα δύσκολα».

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος τόνισε ότι: «έχει γίνει μία τεράστια προσπάθεια σε μία δύσκολη εποχή. Κάναμε έναν αγώνα για να μείνει ζωντανή η ομάδα. Στόχος είναι η εξυγίανση, ώστε στο μέλλον να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να έρθει ένας δυνατός επενδυτής δίπλα μας. Ευχαριστώ τον Μανώλη Μαλέλη, που μας έφερε σε επαφή με τον κ. Κοντομηνά. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε δίπλα μας ένα τεράστιο όμιλο, που μας βοηθά να ανέβουμε επίπεδο. Ελπίζω να συνεχιστεί και να εξελιχθεί αυτή η συνεργασία».

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, αφού πρώτα παρέλαβε από τον Μπάνε Πρέλεβιτς μία φανέλα με το όνομά του και τον αριθμό 1, καθώς και μία μπάλα με τις υπογραφές των παικτών, δήλωσε πως: «θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαλέλη και την κ. Καϊλή που είδαν με χαρά την προοπτική αυτής της συνεργασίας. Είμαι χαρούμενος που οι εταιρίες μου και εγώ θα σταθούμε όπως αξίζει, δίπλα σε έναν σύλλογο με όνομα και ιστορία. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα, έχει ιστορία και παρελθόν, όμως το μέλλον είναι αυτό που μετράει. Γνωρίζω ότι η ομάδα έχει αξιόλογο έμψυχο υλικό και σε αυτό περιλαμβάνονται όλοι, από τη διοίκηση μέχρι τους παίκτες και τους φιλάθλους. Πρέπει να επανέλθει στα επίπεδα που του αξίζει. Θα είμαι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια. Είχα πολλά χρόνια έρθω στη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο διάστημα, όμως με αυτή τη συνεργασία ανεβαίνω πιο τακτικά, μιλάω με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ώστε να χτίσουμε μία συνεργασία και να γίνει πραγματικότητα. Αυτή τη φανέλα θα τη βάλω στο γραφείο μου».

Με την σειρά του ο πρώην πρόεδρος Νίκος Βεζυρτζής τόνισε πως: «είναι τύχη να έχεις δίπλα σου έναν τέτοιον άνθρωπο. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα μείνει στη χορηγία. Θέλει να δει την ομάδα πρώτη. Εύχομαι αυτό να γίνει πραγματικότητα».

Ο Νίκος Σταυρόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι: «επιλέξαμε να φτιάξουμε μία ελληνική ομάδα και δημιουργήσαμε ένα αξιόμαχο σύνολο με χαμηλό μπάτζετ. Τιμή μας που μας βοηθά ο κ. Κοντομηνάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα