Από δημοσιογράφος…τραγουδιστής! Ο Στρατής Λημνιός μετά το ΑΛΤΕΡ αλλάζει σελίδα

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής με τις αμέτρητες αποκλειστικές συνεντεύξεις στην καριέρα του και τις συμμετοχές του σε πετυχημένες εκπομπές, μέχρι να ακοκτήσει πριν από τρία χρόνια τη δική του εκπομπή στο Alter, Στρατής Λημνιός ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για τη νέα αρχή που κάνει στην καριέρα του.

Άφήνει στην άκρη την δημοσιογραφία και πιάνει το μικρόφωνο σε μια μουσική πρωτότυπη παράσταση!

Ο Στρατής Λημνιός

μίλησε αποκλειστικά στο zappIT και έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις για την στροφή στην καριέρα του μετα το τέλος της εκπομπής του «Όσο υπάρχουν άνθρωποι» και το κλείσιμο του Alter.

Στρατή πες μου για τη στροφή που έκανες στην καριέρα σου και απο τα τηλεοπτικά πλατό θα σε δούμε σε μουσική σκηνή;

Δεν έκανα καμμια στροφή, περιστροφή, αναστροφή μπορεί να μπήκα στη διαδικασία να κάνω κάτι σε… διαστροφή!!! (γέλια). Απλά κάνω κάτι που αποτελεί κατά μία έννοια προέκταση δε θα πω της δουλειάς μου αλλά του χαρακτήρα μου και της προσωπικότητάς μου έτσι όπως διαμορφώθηκε μέσα στο χρόνο και κατά τη διάρκεια ενασχόλησής μου με τη δημοσιογραφία που αναμφίβολα είναι η ίδια μου η ζωή…

Μήπως επιρεάστηκες από το κλείσιμο του Alter;

Ο μεγάλος μου έρωτας, ο μόνος έρωτας που είχε διάρκεια και άντεξε στο χρόνο, παρά τα τελευταία γνωστά σε όλους προβλήματα που αντιμετώπισα τόσο εγώ όσο και άλλοι συνάδελφοι με τη γνωστή ιστορία που αφορά το Άλτερ… Δε βαριέσαι πάμε παρακάτω… Όπως εσύ τουλάχιστον γνωρίζεις γιατί είμαστε φίλοι εδώ και 8 με 9 χρόνια εκτός από Δημοσιογραφία έχω σπουδάσει και σε δραματική σχολή. Υπό αυτή την έννοια το θέατρο υπήρχε στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια, απλά νομίζω ότι τελικά δεν έγινα ηθοποιός επειδή με κέρδισε η δημοσιογραφία. Ευτυχώς για το θέατρο, ατυχώς για τη δημοσιογραφία…. (χαχαχαχα).

Δηλαδή έχεις παίξει και σε άλλες μουσικές ή μη παραστάσεις;

Ναι, έχω παίξει σε παραστάσεις του Bald theatre στο Α.Π.Θ. , μάλιστα είχα πάρει μέρος και σε ένα φεστιβάλ και κάτω βρισκόταν και μας παρακολούθησε ο (θεος) Γιώργος Κιμούλης. Φαντάζομαι θα το έχει διαγράψει από τη μνήμη του.(χαχαχαχα) Από κει και πέρα έπαιξα και στο θίασο του Αχιλλές Ψαλτόπουλου στο θέατρο Αυλαία, ωραίες εμπειρίες… Αλλά είπαμε… Η δημοσιογραφία ήταν μάλλον αυτή που με ερέθιζε περισσότερο. Πάντως για το χαρτζιλίκι μου έχω κατά καιρούς δουλέψει ως τραγουδιστής σε νυχτερινά μαγαζιά και μάλιστα πριν από περίπου 2 χρόνια είχα ξεκινήσει να εμφανίζομαι σε μία μπουάτ. Δυστυχώς λόγω πίεσης δε γινόταν να συνεχίσω, είχα την καθημερινή μου εκπομπή εκείνη την περίοδο το «Όσο υπάρχουν άνθρωποι» στο Άλτερ.

Ξέρω πως πέρασεις μια δύσκολη περίοδο που είχε επιπτώσεις και στην υγεία σου!

Τώρα και μετά από μία δύσκολη περίοδο που πέρασα η οποία δυστυχώς είχε παράπλευρες επιδράσεις αρνητικές στην υγεία μου ξεπεράστηκε ο σημαντικός σκόπελος το τελευταίο δίμηνο και νιώθω πια έτοιμος να συνεχίσω. Η δημοσιογραφία υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα στη ζωή μου, δε θα σταματήσω ποτέ και για κανένα λόγο. Είναι η ζωή μου, είναι εγώ… Όλοι βρίσκουν

Keywords
Αναζητήσεις
λημνιος δημοσιογραφος, στρατης λημνιος
Τυχαία Θέματα