Απίστευτο Βίντεο: H αδερφή της Beyonce πλάκωσε στο ξύλο τον Jay Z

Ένα απίστευτο σκηνικό με έναν καβγά μέσα σε ασανσέρ που βλέπει το φως της δημοσιότητας κάνει το γύρο του κόσμου. Πρωταγωνιστές η Beyonce, η αδερφή της Solange και ο σύζυγος της ποπ σταρ Jay Z.

Το περιστατικό έγινε ενώ οι τρεις

τους έφευγαν από το Met Gala, στη Νέα Υόρκη, την περασμένη Δευτέρα. Σύμφωνα με το TMZ και το υλικό από τις κάμερες το οποίο δημοσιοποίησε το δίκτυο, η 27χρονη άρχισε να ουρλιάζει και να χτυπάει μανιωδώς το σύζυγο της αδερφής της, μόλις μπήκαν στο ασανσέρ.

Η Beyonce ήταν παρούσα στο περιστατικό, μένοντας όμως αμέτοχη, ενώ το ξέφρενο ξέσπασμα της Solange προσπάθησε να το σταματήσει ο σωματοφύλακας που βρισκόταν μαζί τους στο ασανσέρ, χωρίς όμως επιτυχία. Μάλιστα, ο τελευταίος φαίνεται να πατά και το κουμπί σταματώντας το ασανσέρ, θέλοντας προφανώς να κρατήσει τον καβγά μακριά από τα αδιάκριτα μάτια, αφού στο ισόγειο υπήρχαν κάμερες και φωτογράφοι.

Παραμένει άγνωστο το τι προκάλεσε το βίαιο ξέσπασμα της Solange, στο οποίο ο Jay Z προσπάθησε να αντιδράσει, πιάνοντας το πόδι της, αλλά δεν φαίνεται να της ανταποδίδει τα χτυπήματα.

Οταν άνοιξε ξανά η πόρτα του ασανσέρ, οι τρεις τους βγήκαν με την Solange να είναι εμφανώς εκνευρισμένη, το «θύμα» της σοκαρισμένο και την Beyonce ψύχραιμη. Η τελευταία μπήκε στο ίδιο αυτοκίνητο με την αδερφή της, ενώ ο Jay Z επιβιβάστηκε σε διαφορετικό όχημα φεύγοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα