Άνω κάτω έχει κάνει τη Μύκονο η Λίντσεϊ Λόχαν (Εικόνες-Βίντεο)

Η 28χρονη ηθοποιός, Λίντσεϊ Λόχαν εξαικολουθεί να βρίσκεται στη Μύκονο που είναι ο έσχατος σταθμός μιας… ανέμελης περιοδείας που περιλαμβάνει μόνο διακοπές. Ξεκίνησε από το Ηνωμένο Βασίλειο και μετά έπιασε Μεσόγειο (Ιταλία, Ισπανία και τώρα Ελλάδα).

Το θέμα είναι πως όταν δεν τα κάνει εκείνη άνω κάτω, τα κάνουν οι φαν της. Έτσι στην παραλία που είχε πάει για μπάνιο, την πλησίασαν οι θαυμαστές της (Έλληνες και ξένοι) και της ζητούσαν επίμονα να βγάλει μαζί τους μια φωτογραφία.

Φορώντας ένα λεοπάρντ μαγιό η Λόχαν προκάλεσε αναστάτωση στους λουόμενους, καθώς περιέφερε τον εαυτό της από παρέα σε παρέα και έβγαζε σωρηδόν φωτογραφίες με τους θαυμαστές της.

Αυτό που έλειπε από το… σκηνικό, ήταν ο μυστηριώδης, γενειοφόρος άντρας που την ακολουθεί σχεδόν κατά πόδας και έχει κάνει τους δημοσιογράφους των βρετανικών ταμπλόιντ να… σπάνε τα κομπιούτερς τους, για να βρουν την ταυτότητά του.

Το Mykonos Live TV τσάκωσε την διάσημη ηθοποιό στον Πλατύ Γυαλό να χαίρεται τον ήλιο στην παραλία, αλλά και… καβάλα στο jet ski, όπου σαν «αμαζόνα» δάμαζε τα κύματα. Η Λίντσεϊ ήρθε στη χώρα μας μετά τις διακοπές της στην Ίμπιζα και φαίνεται πως έχει λατρέψει το Αιγαίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα