Αναβλήθηκε η συνάντηση Σαμαρά με τους επικεφαλής της Τρόικας

Σε θρίλερ εξελίσσεται άλλη μία διαδικασία διαπραγμάτευσης με την τρόικα, καθώς δεκαπέντε λεπτά πριν το προγραμματισμένο ραντεβού του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τους επικεφαλής της τρόικας έγινε γνωστό πως τελικά η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η συνάντηση δεν θα γίνει λόγω καθυστέρησης της ολοκλήρωσης του έργου των τεχνικών κλιμακίων της τρόικας

και ανακοινώθηκε πως η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τους τροικανούς θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τετάρτη στις 19:00 το απόγευμα.

Από το Μέγαρο Μαξίμου διευκρίνιζαν πως η καθυστέρηση αυτή δεν οφείλεται σε κάποια δυστοκία που παρουσιάζεται αλλά απλώς σε διαδικαστικά θέματα.

Νωρίτερα πριν από τη συνάντηση βρισκόταν σε εξέλιξη σύσκεψη μεταξύ παραγόντων του υπουργείου Οικονομικών και των επικεφαλής της τρόικας, η οποία αφού αναβλήθηκε η συνάντηση με τον πρωθυπουργό συνεχίζεται.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα τρία μεγάλα «αγκάθια» στις διαπραγματεύσεις, οι ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις Εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία, το ειδικό τέλος στα ακίνητα που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και η μείωση του δημόσιου τομέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα