Αναστάτωση από την επίθεση στη συνοδεία του Μπαρμπαρούση- Και νέο επεισόδιο στο κέντρο του Αγρινίου [εικόνες]

Συγκεχυμένες είναι οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με επεισόδιο που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην είσοδο του γενικού νοσοκομείου Αγρινίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του agriniopress.gr σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής, που συνόδευαν τον βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση και αγνώστων νεαρών, οι οποίοι αμέσως μετά την συμπλοκή έφυγαν τρέχοντας από το νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο αυτή την στιγμή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο βουλευτής

φαίνεται πως βρίσκονταν στο νοσοκομείο για προσωπικό του, οικογενειακό λόγο. Αυτο πάντως δεν πτοησε τα άγνωστα άτομα, που συνεπλάκησαν με τον συνοδο του βουλευτή. Δεν έχει γινει γνωστο εαν απο την συμπλοκή προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός.

Εν τω μεταξύ πριν από λίγο σημειώθηκε και νέα συμπλοκή νεαρων ατόμων σημειωθηκε πριν απο λίγα λεπτα, αυτη τη φορά στην οδό Παπαστράτου, στο ύψος της πλατείας Ειρήνης. Σύμφωνα με τις πρωτες πληροφορίες, ομάδα 15 νεαρων, κινήθηκε τρέχοντας προς το σημείο οπου βρισκεται το καταστημα Λαζαρίνης και εγκλώβισε ένα νεαρό άτομο το οποιο και ξυλοκοπήθηκε. Ο νεαρός ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομειο του Αγρινίου.

Δείτε τις εικόνες:

Πηγή: agriniopress.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα