Αγριεύει ο καιρός – Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες

Κακοκαιρία με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Τα φαινόμενα στα δυτικά και πιθανώς στα βόρεια θα είναι κατά τόπους έντονα. Στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 ενισχυόμενοι από το απόγευμα σε 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 12 ως 18 βαθμούς κελσίου.

Σε Ιόνιο, Ήπειρο, Στερεά και Πελοπόννησο θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα. Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδε ενώ ανάλογο το σκηνικό θα είναι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Για την Τρίτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες, με σταδιακή βελτίωση, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Keywords
Τυχαία Θέματα