Αυτοκτόνησε η Ρεάλ Μαδρίτης, τέλος το πρωτάθλημα [Bίντεο]

Η Ρεάλ Μαδρίτης που είχε τη νίκη στα χέρια της, αυτοκτόνησε (1-1 στο 85′) στο Βαγιαδολίδ και μόνο με ένα μεγάλο θαύμα μπορεί να κατακτήσει την Primera.

Από τα μέσα του Β” μέρους ο Κάρλο Αντσελότι τους έχει γυρίσει όλους πίσω. Για την ακρίβεια κανείς δεν ξέρει εάν ήταν δική του συνειδητή εντολή ή εάν αυτό συνέβη εξαιτίας του άγχους ή ακόμα και της πίεσης της Βαγιαδολίδ. Ωστόσο, αυτό ήταν που συνέβαινε στο χορτάρι του «Νουέβο Θορίγια». Καθώς κυλούσε ο χρόνος και η Ρεάλ είχε το υπέρ της 0-1, ολοένα και οπισθοχωρούσε. Η ατμόσφαιρα μύριζε ισοφάριση.

Και αυτή ήρθε πέντε λεπτά πριν το φινάλε, όταν μετά από κόρνερ, ο Οσόριο έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα αφού χτύπησε στην πλάτη του Ιγιαραμέντι, βρέθηκε στην εστία. Ηταν οι τίτλοι τέλους στην υπόθεση… τίτλος.

Και όμως μέχρι περίπου το 60′ οι Μαδριλένοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς και τίποτα δεν μαρτυρούσε πως θα έκαναν χαρακίρι, το οποίο ήρθε και έδεσε ως αυτοκτονική τάση μετά τα 2-2 με τη Βαλένθια. Στο 5′ ο Χάβι Γκέρα είχε μία καλή κεφαλιά και στο 66′ ο ίδιος έπιασε ένα εξαιρετικό ψαλιδάκι που έξυσε το δοκάρι. Αυτά ήταν όσα είχαν να επιδείξουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ναι μεν δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα, αλλά ούτε και εκείνοι απειλούνταν ιδιαίτερα.

Στο 9′ οι Μαδριλένοι ανησύχησαν, όταν ο Κριστιάνο αισθάνθηκε ένα τσίμπημα στον οπίσθιο μηριαίο, αλλά όπως φαίνεται, δεν είναι κάτι σοβαρό και αντικαταστάθηκε προληπτικά. Επειδή λοιπόν έλειπε εκείνος, είπε ο Σέρχιο Ράμος να ντυθεί Ρονάλντο και να κάνει κάτι που συνηθίζει ο CR7. Στο 35′, έχοντας τη φόρα από τη νέα αγάπη του: το σκοράρισμα, πήρε φόρα και εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ. Με τη συμβολή της κακής αντίδρασης του Χάιμε η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του. Ηταν το 5ο γκολ του στα τέσσερα τελευταία ματς (μαζί με τη Μπάγερν) και το πρώτο με φάουλ από αμυντικό της Ρεάλ μετά τον Ρομπέρτο Κάρλος (Οκτώβριος 2005).

Μέχρι και το γκολ της ισοφάρισης δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερο μπροστά στις δύο εστίες και το φινάλε άφησε τη Ρεάλ στους 84 βαθμούς, με την Ατλέτικο να έχει 88 και τη Μπαρτσελόνα 85…

Πλέον για να τον κατακτήσει η Βασίλισσα, θα πρέπει να γίνουν φοβερά πράγματα στην Primera. Εκείνη οφείλει να νικήσει την Θέλτα εκτός και την Εσπανιόλ εντός. Σε αυτή την περίπτωση θα φτάσει τους 90 βαθμούς, αλλά επειδή σε κάθε ισοβαθμία χάνει τον τίτλο, καμία εκ των Ατλέτικο (Μάλαγα εντός, Μπάρτσα εκτός), Μπάρτσα (Ελτσε εκτός, Ατλέτικο εντός) δεν θα πρέπει να φτάσει σε αυτό το νούμερο και αυτό προϋποθέτει ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό θαύμα!

Βαγιαδολίδ: Χάιμε, Βαλιέντε, Μίτροβιτς, Πένια, Ρουκάβινα, Ρούμπιο, Πέρεθ (83′ Μπαράχα), Τζέφρεν (73′ Οσόριο), Μπέργκντιχ, Οσκαρ (63′ Λάρσον), Χάβι Γκέρα

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Νάτσο, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ισκο (74′ Ιγιαραμέντι), Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο (9′ Μοράτα), Μπενζεμά (76′ Μαρσέλο).

Keywords
Τυχαία Θέματα