Άδειασαν τα έδρανα της Χρυσής Αυγής στη Βουλή – Άφαντοι οι βουλευτές

Τέλος στις… εμφανίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, καθώς οι αντιπρόσωποι του κόμματος αποφεύγουν τους χώρους του Κοινοβουλίου λόγω της αυξημένης προσοχής που έχει στραφεί πάνω τους μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Οι συνεχείς αποκαλύψεις σχετικά με τα τάγματα εφόδου και οι πιθανές εμπλοκές βουλευτών του εθνικιστικού κόμματος έχουν κάνει τους Χρυσυαγίτες βουλευτές να αποφεύγουν την Βουλή

όπως ο… διάβολος το λιβάνι.

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν να παρευρεθούν σε συνεδριάσεις της Βουλής από την περασμένη Πέμπτη στις 19 Σεπτεμβρίου όταν πήραν μέρος στην συζήτηση για «πρόληψη και καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και προστασία των θυμάτων αυτής».

O μόνος που έδωσε το «παρών» ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης όταν το μεσημέρι της Δευτέρας μίλησε σε τηλεοπτικές κάμερες κάνοντας λόγο για βρώμικο πόλεμο που δέχθηκε η Χρυσή Αυγή λόγω της «ραγδαίας αύξησής της».

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν συμμετείχαν ούτε στην συζήτηση με τους Έλληνες ευρωβουλευτές ενόψει της ελληνικής προεδρίας. Δεν συμμετείχαν όπως δημοσιεύει το thepaper.gr ούτε στην συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΚΤΕΛ το απόγευμα της Δευτέρας στην αρμόδια επιτροπή, ούτε στην συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα λεγόμενα «βραχιολάκια» σε υπόδικους και κατάδικους.

Keywords
Τυχαία Θέματα