«The «END» η μεγάλη απάτη – Άνθρακες τα 600 δισ. των ομογενών

Για δεύτερη φορά οι Ελληνοαμερικανοί της οργάνωσης END εμφανίστηκαν με τον εξωφρενικό ισχυρισμό ότι μπορούν να εξαγοράσουν το ελληνικό χρέος. Οπως αναμενόταν, το καταθετήριο που παρουσίασαν αποδείχθηκε πλαστό

Άνθρακας τελικά ο θησαυρός, και η «αμερικανική βοήθεια» έγινε σενάριο λαϊκής σαπουνόπερας. Δύο ή τρεις, κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς, μυθομανείς κατά τους γνωστούς τους, απατεώνες κατά το FBI, γραφικοί… σαν επαρχιακή κωμόπολη

κατ” άλλους, προσπάθησαν να σώσουν την Ελλάδα, κι αν πετύχαινε αυτό… και την Κύπρο!

Πακέτο 600 δισ. δολαρίων, «δωρεά» των Ελληνοαμερικανών Εμμανουήλ Λαμπράκη και Αρτέμη Σώρρα, βρισκόταν όλη την περασμένη εβδομάδα σε τράπεζα του Καναδά επ” ονόματι της Ελληνικής Δημοκρατίας, με σκοπό τη διοχέτευσή του στην εξαγορά του χρέους της χώρας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Έθνος της Κυριακής” η οργάνωση διάσωσης… βαφτίστηκε Εnd National Debt (το τέλος του χρέους), ενώ όπως πολύ σύντομα απεδείχθη εκπροσωπούσε το τέλος της λογικής! Το απίστευτο αυτό ποσό, που υπερκάλυπτε δύο φορές το ελληνικό χρέος και τρεις φορές το ετήσιο ΑΕΠ της χώρας, άφησε άφωνους όσους άκουσαν ή διάβασαν την είδηση στο Διαδίκτυο.

Η αμφισβήτηση ήταν εύλογη και μεγάλωσε όταν έγινε γνωστό ότι ο ένας από τους δύο διασώστες, ο Μανώλης Λαμπράκης, είχε καταδικαστεί το 1995 στην Αμερική για φοροδιαφυγή ύψους 120.000 δολαρίων και εξέτισε ποινή 120 ημερών κοινωνικής εργασίας για την πράξη του.

Είναι η δεύτερη φορά που οι συγκεκριμένοι επιδιώκουν «με το ζόρι ει δυνατόν» να μας διασώσουν, καθώς την πρώτη φορά, το 2010, εμφανίστηκαν ως ομολογιούχοι μετοχών χρυσού της Τράπεζας Ανατολής που δήθεν τους ανήκαν και θα τις διέθεταν υπέρ πατρίδος.

Ερωτηματικά προκαλεί το κίνητρο αυτής της ενέργειας. Δεν ξεκαθαρίζεται εάν οι σκοποί ήταν οικονομικοί, πράξεις αφελών ή λόγοι πολιτικής παρέμβασης στη χώρα, καθώς αυτοί συσχέτισαν τη δήθεν βοήθεια με αλλαγή του πολιτικού σκηνικού!

Κι επειδή, ως γνωστόν, ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται, κάποιοι πίστεψαν ότι όντως ο Μ. Λαμπράκης, ο Αρτ. Σώρρας και ο Γ. Παπαδάκης -δικηγόρος τους-, μπορούν να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος της Ελλάδας με τη μορφή δανείου υπό τον όρο να γίνει έλεγχος σε εκείνους που υπέγραψαν το μνημόνιο και σε όλους τους πολιτικούς και δημόσιους λειτουργούς της χώρας από το 1974 και μετά!

Μάλιστα οι εκπρόσωποι της ομάδας ΕND μάζεψαν κοινό μέσω Διαδικτύου κι έδωσαν την περασμένη Κυριακή, 30/9/2012, και συνέντευξη τύπου σε αθηναϊκό ξενοδοχείο στην οποία δήλωσαν πως έχουν ήδη κατατεθεί 600 δισ. δολάρια σε τράπεζα του Καναδά (Bank of Montreal), με δικαιούχο την Ελληνική Δημοκρατία.

Ανάμεσα στους απίθανους όρους που έθεταν ήταν και η εκμάθηση της αρχαίας ελληνικής γλώσσας ως υποχρεωτικής από όλους τους Ελληνες!

Ανερυθρίαστα οι ιθύνοντες νόες της END παρουσίασαν πλαστό, όπως αποδείχθηκε, έγγραφο που αναφέρει ότι ο Αρτέμιος Σώρρας έχει καταθέσει το ισόποσο των 600 δισ. δολαρίων σε χρεόγραφα του αμερικανικού Δημοσίου με ημερομηνία λήξεως τον Αύγουστο του 2014

Keywords
Τυχαία Θέματα