SUV που είναι σχεδόν τανκ [εικόνες]

Οχήματα υπάρχουν κάθε είδους και για κάθε γούστο. Αυτά που σας παρουσιάζουμε στη συνέχεια είναι ιδανικάαν πάσχετε από μανία καταδίωξης, μιας και πάνε (σχεδόν) παντού και κάποια είναι και θωρακισμένα ή αν απλάσας αρέσει να μην περνάτε απαρατήρητοι. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Τo τερατάκι Paramount Marauder κατασκευάζεται στη Νότια Αφρική και όπως βλέπετε δεν πρόκειται για ένα απλό αυτοκίνητο αλλά για ένα με αντιαρματική θωράκιση που μπορεί να αντέξει σε έκρηξη έως και οκτώ κιλών TNT.

Σε μέγεθος είναι σημαντικά μεγαλύτερο ακόμη και από το Hummer H2 («τελείωσε» από το 2006) και σύμφωνα με την εταιρία είναι ότι πρέπει αν θέλετε να φτιάξετε ένα ιδιωτικό στρατό. Αρκεί να καταβάλετε για αυτό από 340.000 ευρώ. Τα Oto Melara χρεώνονται επιπλέον.

Το Hummer H3 (η παραγωγή του τερματίστηκε το 2010) ήταν ένα από τα καλύτερα mini οχήματα μεστρατιωτικό look και «ψαρωτική» εμφάνιση. Και όχι μόνο μιας και αποτελούσε και μια από τις πιο οικονομικές προτάσεις. Που μπορείς να το βρεις; Ελάχιστα υπάρχουν στην Ελλάδα (τα περισσότερα κρυμμένα στα γκαράζ) αλλά στην Γερμανία υπάρχουν πολλά μεταχειρισμένα.

Μία από τις τελευταίες προτάσεις του είδους είναι η Mercedes G 63 AMG 6×6 η οποία αρχικά είχε σχεδιαστεί για το στρατό της Αυστραλίας. Το τελευταίο μάλιστα εντυπωσιάζει μιας και η τριαξονική Mercedes μοιάζει σα να μπορεί να πάει παντού με τον V8 της με τα διπλά turbo και τα 544 άλογα. Οι πρώτες έχουν ήδη πουληθεί –έναντι451.000 ευρώ τουλάχιστον- στο Ντουμπάι.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

Keywords
Τυχαία Θέματα