Oι Σαν Αντόνιο Σπερς στον τελικό του ΝΒΑ μετά από έξι χρόνια [Εικόνες- Βίντεο]

Μετά από έξι χρόνια επιστρέφει η στον τελικό τον ΝΒΑ η πιο… ευρωπαϊκή ομάδα του μπασκετικού πρωταθλήματος της άλλης όχθης του Ατλαντικού.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς «σκούπισαν» με συνολικό σκορ νικών 4-0 τους Μέμφις Γκρίζλις, των οποίων η υπέρβαση έφτασε μέχρι τον τελικό της δυτικής περιφέρειας.

Οι Σπερς παίζουν όμορφο μπάσκετ επειδή πασάρουν πολύ και καλά! Από τον Αργεντίνο σταρ, Μανού Τζινόμπιλι, που βρίσκεται στην κορυφή του Top

5 των φάσεων των τελικών των πλέι-οφ του NBA, μέχρι τον Τιάγκο Σπλίτερ, όλοι στα Σπιρούνια του Σαν Αντόνιο γνωρίζουν τον τρόπο και το χρόνο για την τέλεια πάσα που επιταχύνει το παιχνίδι.

Με αυτό τους το «όπλο» κατατρόπωσαν τους Γκρίζλις. Η τελευταίας νίκη τους ήρθε εκτός έδρας, στο Μέμφις, με σκορ 93-86. Με τούτα και με κείνα, το Σαν Αντόνιο μετρά έξι συνεχόμενες νίκες, αν συνυπολογιστούν και οι δύο «κολλητές» νίκες επί των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στα ημιτελικά της περιφέρειας της Δύσης.

Μαγική εμφάνιση στον τέταρτο και τελευταίο τελικό της Δύσης πραγματοποίησε ο Τόνι Πάρκερ, πετυχαίνοντας 37 πόντους με 15/21 σουτ, 6/6 βολές, τέσσερα ριμπάουντ και έξι ασίστ. Τα άψογα στατιστικά του ακολούθησε ο Τιμ Ντάνκαν με 15 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και τέσσερα κοψίματα.

Το Σαν Αντόνιο πλέον κάθεται αναπαυτικά και περιμένει τον αντίπαλό του από την εξέλιξη του τελικού της Ανατολής, μεταξύ Μαϊάμι Χιτ και Ιντιάνα Πέισερς. Το Μαϊάμι έχει ήδη κάνει το break και προηγείται στη σειρά με 2-1 στις νίκες. Επόμενος αγώνας στο Μαΐάμι στις 03:30 της Τετάρτης, ώρα Ελλάδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα