O πρώτος gay πυγμάχος κάνει on camera πρόταση γάμου στον «καλό» του- Δείτε το βίντεο

Πρόταση γάμου στον αγαπημένο του έκανε μπροστά στην κάμερα μέσω του Facebook ο διάσημος Πορτορικάνος πυγμάχος Ορλάντο Κρουζ. Τον περασμένο Οκτώβριο ο Κρουζ ανακοίνωσε δημοσίως τις σεξουαλικές του προτιμήσεις κι έγινε έτσι ο πρώτος εν ενεργεία αθλητής πυγμαχίας που δηλώνει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Στο βίντεο ο Κρουζ μιλά στα ισπανικά.

Θέλω να σου πω πόσο σε χρειάζομαι και πόσο μου λείπεις. Είσαι ο άνθρωπός μου, υποστηρίζεις και σέβεσαι την καριέρα μου κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Μα πάνω απ’όλα, είσαι πάντα εκεί, δίνοντάς μου την ώθηση που χρειάζομαι. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, που έχω μπροστά μου έναν σημαντικό αγώνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Θέλω να σου πως είσαι πολύ σημαντικός στη ζωή μου. Νιώθω λίγο νευρικός, αλλά θέλω να σου ζητήσω και να το μοιραστώ αυτό με τους φίλους σου και τους δικούς μου, να με παντρευτείς. Θέλω να είσαι μέρος της ζωής μου κι εγώ μέρος της δικής σου.

Δείτε το βίντεο:

Ο Χοσέ Μανουέλ απάντησε με ένα ενθουσιώδες “ναι” στην πρόταση του Κρουζ και είπε:

Θέλω να σου πως ναι, δέχομαι να σε παντρευτώ, γιατί σ’αγαπώ και σε λατρεύω. Ναι, θα σε παντρευτώ γιατί σ’αγαπώ, σ’αγαπώ, σ’αγαπώ πολύ-πολύ!!! Θα συνεχίσουμε το δρόμο μας μαζί και θα δεις πόσο ευτυχισμένοι θα είμαστε. Σ’αγαπώ μωρό μου, από τα βάθη της καρδιάς μου.

Keywords
Τυχαία Θέματα