Nταλίκα καρφώθηκε σε σπίτι στη Σπάρτη!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη ξημερώματα Παρασκευής στη Σπάρτη, όταν μια νταλίκα με συρόμενη καρότσα, προσέκρουσε σε διπλοκατοικία, μπαίνοντας στην κυριολεξία μέσα στο υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα.

Ο οδηγός της νταλίκας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν η Τροχαία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου απεγκλώβισαν από την καμπίνα της νταλίκας τον 23χρονο οδηγό, αλλά και τους συνοδηγούς, έναν 20χρονο και έναν 60χρονο αντίστοιχα. Παράλληλα

με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σπάρτης με ευτυχώς ελαφρά τραύματα.

Από το συμβάν δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί, αφού η νταλίκα μπήκε στο σαλόνι του διαμερίσματος, όπου διαμένει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Την ώρα της πρόσκρουσης, οι δύο ηλικιωμένοι βρίσκονταν στα πίσω δωμάτια του διαμερίσματος.

Η διπλοκατοικία από την πρόσκρουση έχει υποστεί σοβαρότατες ζημιές, αφού η μια κολόνα στην πρόσοψη της οικοδομής κόπηκε στα δύο, άλλη μία έχει χτυπηθεί, ενώ έχει καταστραφεί σημαντικό τμήμα της τοιχοποιίας.

Το κτίριο έχει υποστυλωθεί στην πρόσοψη και θα ελεγχθεί από μηχανικούς, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν προβλήματα στατικότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα