H αισθησιακή φωτογράφηση της Irina Shayk [εικόνες]

Μάτια, χείλη, σώμα, όπου και αν εστιάσει κανείς πάνω της δε θα καταφέρει να βρει το παραμικρό ελάττωμα. Αυτή την τελειότητα της Irina Shayk δε θα μπορούσαν να την αφήσουν για καιρό «στην άκρη» τα περιοδικά, οπότε και της ζητήθηκε να ποζάρει πιο σέξι από ποτέ –και δεν φάνηκε να της ήταν και δύσκολο- μπροστά από το φωτογραφικό φακό για λογαριασμό του νέου τεύχους της ρωσικής έκδοσης του αντρικού περιοδικού GQ.

Το κορμί της είναι για ακόμα μια φορά ο καμβάς του φωτογράφου, μιας και οι τέλειες αναλογίες της τα επιτρέπουν όλα: πόζες, ρούχα, βλέμματα.

Η 27χρονη καλλονή από τη Ρωσσία έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στις σελίδες του περιοδικού που κυκλοφορεί ήδη στην πατρίδα της, ενώ ξεδίπλωσε και μια άλλη πλευρά του εαυτού της – πιο σέξι και πιο… μούσκεμα από ποτέ!

Με κυρίαρχο χρώμα το μαύρο στις ενδυματολογικές της επιλογές που κυμαίνονταν από εσώρουχα μέχρι δερμάτινα σύνολα, κάνοντας το αποτέλεσμα απίστευτα σέξι, το κορίτσι του Cristiano Ronaldo αποδεικνύει για άλλη μια φόρα γιατί οι άντρες έχουν τέτοιο κόλλημα μαζί της!

Θέλοντας να δώσει και τα δικά της μυστικά ομορφιάς για αυτό το σώμα που αφήνει με ανοιχτό το στόμα άντρες και γυναίκες η Irina δήλωσε στο περιοδικό: «Μου αρέσει να γυμνάζομαι. Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω πιλάτες και να τρέχω δίπλα στο West Side Highway όταν είμαι στην Νέα Υόρκη. Όταν όμως ταξιδεύω τα πράγματα δυσκολεύουν, γιατί γίνομαι τεμπέλα και μου αρέσει να τρώω».

Keywords
Τυχαία Θέματα