Ποιο tablet έχει καλύτερη την καλύτερη διάρκεια μπαταρίας; [συγκριτικό]


Ένα από τα βασικότερα σε ένα tablet είναι εκτός των άλλων η μπαταρία του.Όπως και στα smartphones,έτσι και στα tablets κάθε χρήστης θέλει το καλύτερο δυνατό από θέμα μπαταρίας στην συσκευή του.Η αγγλική ιστοσελίδα which? πραγματοποίησε μια ενδιαφέρουσα σύγκριση της διάρκειας μπαταρίας μεταξύ των πιο δημοφιλών tablets της αγοράς συμπεριλαμβανομένου του iPad και του
iPad mini.H δοκιμή περιελάμβανε συγκρίσεις στις δύο δημοφιλείς κατηγορίες tablets των 7 ιντσών και 10 ιντσών και αφορά πλοήγηση στο διαδίκτυο και αναπαραγωγή βίντεο.
Στη μεγάλη κατηγορία όπως ήταν αναμενόμενο ξεχώρισε το iPad 4 της Apple με διάρκεια 13.5 ώρες (811 λεπτά), αριθμός που ξεπερνάει τις 10 ώρες που υπόσχεται επίσημα η Apple.Στην δεύτερη θέση είναι το iPad 2,ενώ αρκετά χειρότερη διάρκεια μπαταρίας προσφέρουν τα περισσότερα android tablets της αγοράς,όπως το Galaxy Tab 2,το Sony Xperia S και το Google Nexus 10.

Στην μικρότερη κατηγορία των tablets με οθόνη 7 ίντσες ξεχωρίζει το iPad mini με διάρκεια πλοήγησης και αναπαραγωγής βίντεο που αγγίζει κοντά τις 13 ώρες.Αρκετά πιο κάτω είναι το Nexus 7 και Kindle Fire HD της Amazon.

Πηγή
Keywords
Αναζητήσεις
tablet με μεγαλη διαρκεια μπαταριας, ταμπλετ με μεγαλη διαρκεια μπαταριας
Τυχαία Θέματα