iPhone 5: Δείτε τα πρώτα reviews που δημοσιεύτηκαν



Δύο μέρες πριν κυκλοφορήσει επίσημα το iPhone 5 στα ράφια των καταστημάτων στην Αμερική,τα μέγαλα τεχνολογικά site του εξωτερικού είχαν την ευκαιρία να έχουν στην κατοχή ένα iPhone 5 πριν από όλους έτσι ώστε τα πρώτα reviews του smartphone της Apple να είναι γεγονός.

Δείτε τι είπαν συνοπτικά μερικά από τα μεγαλύτερα sites
στην αξιολόγηση του.

Engadget:
Το iPhone 5 πρόκειται για μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το iPhone 4s,σχεδόν από κάθε άποψη και στα χαρακτηριστικά στα όποια δεν είδαμε αναβάθμιση - η κάμερα,η εσωτερική χωρητικότητα - μπορεί κανείς να πει ότι το iPhone 4s ήταν ήδη μπροστά.Σε κάθε σημείο,αυτό συμβαίνει,εκτός από το λειτουργικό.Αν μη τι άλλο,είναι το λειτουργικό σύστημα το οποίο από την αρχή το αισθάνεσαι λίγο απαρχαιωμένο και δείχνει εξ αρχής την ηλικία του.

Παρολ'αυτά το iPhone 5 είναι απόλυτα λαμπερό.Διάλεξε ένα benchmark και θα δεις ότι το πάχος του είναι το νέο όπλο της συσκευής.Θα σε πείσει να αφήσεις το Android ή το Windows Phone και να πας στην πλευρά του iOS;Ίσως ναι,ίσως όχι.Θα σε εντυπωσιάσει;Κράτα το στο χέρι σου -- θα πάθεις πλάκα.
Είναι χωρίς αμφιβολία το καλύτερο iPhone που υπήρξε ποτέ.Πρόκειται για ένα σήμα κατατεθέν του σχεδιασμού.Είναι αυτό που περίμενες.
Pocket-Lint:
Ενώ το hardware και ο σχεδιασμός του είναι ότι καλύτερο,το λογισμικό παίζει σε χαμηλότερο επίπεδο απ'ότι θα θέλαμε.Για αυτούς που έχουν ήδη φύγει από το οικοσύστημα της Apple για την Samsung ή την HTC για παράδειγμα,το iPhone 5 δύσκολα θα τους φέρει πίσω.Μπορεί να θαυμάσετε την κατασκευή και τον σχεδιασμό του,ωστόσο η Apple με το iPhone 5 έχει δημιουργήσει ένα smartphone το οποίο είναι πολύ ασφαλές για σένα.

Αντ'αυτού η Apple έχει δημιουργήσει ένα τηλέφωνο το οποίο θα κάνει τους εκατομμύρια iPhone χρήστες να θέλουν να αναβαθμιστούν σε αυτό.Οι κάτοχοι του iPhone θα το αγαπήσουν, θα χαρούν όλα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά και θα εκτιμήσουν όλη τη σκληρή δουλειά,τον σχεδιασμό που έχει γίνει σε αυτό.Είναι ένα τηλέφωνο το οποίο σε κάνει να νιώθεις ασφαλής.Ένα τηλέφωνο που ξέρεις ακριβώς πως να το λειτουργήσεις από τη στιγμή που θα το βγάλεις από το κουτί του και είναι τέλειο για ένα τεράστιο αριθμό ανθρώπων.Είναι το τηλέφωνο το οποίο μέχρι να ασχολούμαστε με το iPhone 6,θα σε εξυπηρετήσει και μάλιστα πολύ καλά.
USA Today:
Οι άνθρωποι είχαν πάντα υψηλές προσδοκίες για το iPhone 5, ειδικά όταν ο ανταγωνισμός ανεβαίνει.
Δημιουργώντας ένα γρήγορο,ελκυστικό,LTE-ικανό με μεγαλύτερη οθόνη smartphone,η Apple κάλυψε αυτές τις προσδοκίες με ένα κόσμημα.

TechCrunch:
Η Apple πήρε ότι θεωρούνταν το καλύτερο smartphone (iPhone 4s) και το τελειοποιήσε σχεδόν σε κάθε τομέα.Και ναι αυτό περιλαμβαίνει και το κομμάτι της διάρκειας της μπαταρίας.Ενώ είναι δύσκολο να το κρίνουμε απέναντι στο ενός χρόνου iPhone 4s,η μπαταρία φαίνεται ότι είναι λίγο καλύτερη σε σχέση με ένα χρόνο πριν (φυσικά υπήρχαν και κάποια θέματα του iOS).Η Apple υπο
Keywords
Τυχαία Θέματα