To Samsung Galaxy Note 2 αντικαθιστά τον υπολογιστή (video)


Αναμφισβήτητα το Samsung Galaxy Note 2 είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο δυνατά smartphones της αγοράς με χαρακτηριστικά και δυνατότητες που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τελικά μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει σαν έναν κανονικό υπολογιστή.
Σε αυτό το ερώτημα προσπαθεί να απαντήσει και η ColdFustion δημοσιεύοντας το παρακάτω βίντεο στο youtube
με πρωταγωνιστή το Galaxy Note 2.Το phablet της Samsung έχει συνδεθεί σε μία 29 ιντσών οθόνη Samsung μέσω ενός HML Samsung adapter και ενός καλωδίου HDMI.Μαζί έχουν συνδεθεί ένα ασύρματο querty πληκτρολόγιο της Apple μαζί με ένα Magic Mouse,έτσι ώστε να μάθουμε αν μπορεί το Note 2 να χρησιμοποιηθεί σαν ένα PC έπειτα από μια σειρά δοκιμών που του έγιναν.
Το Multitasking όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο είναι δυνατό με την ακριβή έννοια του όρου,αφού υποστηρίζονται δυνατότητες όπως multi window,popup κλπ.Σε μια δοκιμή έτσι ώστε να δούμε τις αντοχές των τεσσάρων πυρήνων του επεξεργαστή αρχικά φορτώθηκαν δύο flash videos και έπαιζαν ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημα.Με την ταυτόχρονη αναπαραγωγή τεσσάρων flash videos αρχίζουν τα εμφανίζονται τα πρώτα lags ωστόσο.
Σε μία άλλη δοκιμή στην οποία το πρώτο Galaxy Note απέτυχε λόγω έλλειψης RAM,αφορά ένα copy paste test μιάς εικόνας από τον Dolphin browser.Το Galaxy Note 2 ωστόσο χάρις στην 2GB RAM κάταφερε χωρίς πρόβλημα να κάνει την αντιγραφή και επικόλληση της εικόνας.
Φυσικά γενικά υπάρχουν περιορισμοί γύρω από μία πλήρη εμπειρία υπολογιστή,ωστόσο ενέργειες όπως πλοήγηση στο web,email,αναπαραγωγή βίντεο,gaming κλπ μπορούν να γίνουν άνετα πρόσφεροντας μια αντίστοιχη εμπειρία χρήσης μέ ένα κανονικό PC.Δείτε στη συνέχεια το αναλυτικό βίντεο του Samsung Galaxy Note 2.
Πηγή

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Note 2: Τα καλύτερα 10 χαρακτηριστικά της συσκευής (video)
Keywords
Τυχαία Θέματα