H πρώτη φωτογραφία του Άντονι Χόπκινς... ως Χίτσκοκ!

Δεν παίζονται οι make up artists του Hollywood! Μετά την εκπληκτική μεταμόρφωση της Meryl Streep σε Margaret Thatcher είναι η σειρά του Anthony Hopkins να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό ως... Alfred Hitchcock!
Την κοιτάξαμε για μερικά δευτερόλεπτα για να βεβαιωθούμε ότι δεν είναι ο ίδιος ο Hitchcock... Εκπληκτική ομοιότητα, αλλά ειδικά στην περίπτωση του Hopkins
(όπως και της Streep άλλωστε) δεν μας κάνει εντύπωση. Έχει μεταμορφωθεί στο παρελθόν σε Χίτλερ και Νίξον με την ίδια επιτυχία. Έχει κανείς αμφιβολία για το ταλέντο του;

Η πρώτη φωτογραφία από την ταινία “Hitchcock” του Σάσα Γκερβάζι “διέρρευσε” στο διαδίκτυο έναν χρόνο πριν βγει η ταινία στις αίθουσες. Διόλου τυχαία φυσικά. Το στούντιο ακολουθεί παρόμοια επικοινωνιακή τακτική με το “The Iron Lady” και η μεταμόρφωση του Hopkins σε... Hitchcock μάλλον είναι μόνο η αρχή.

Η ταινία, όπως σας έχουμε ήδη γράψει, παρακολουθεί τον κορυφαίο Βρετανό σκηνοθέτη κατά την περίοδο των γυρισμάτων του “Ψυχώ”, με την Έλεν Μίρεν να υποδύεται τη σύζυγό του και την Σκάρλετ Γιόχανσον την πρωταγωνίστρια της ταινίας, Τζάνετ Λι. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ περισσότερα.

Και το ερώτημα είναι, μετά τη δημοσίευση της επίμαχης φωτογραφίας του Χόπκινς - Χίτσκοκ... Θα ακολουθήσει ο Χόπκινς τη μοίρα της Στριπ και θα πανηγυρίσει ένα ακόμα Όσκαρ το 2014; Θα μας πείτε μέχρι τότε, ποιος ζει ποιος πεθαίνει; Σωστό κι αυτό.
Keywords
Τυχαία Θέματα