Ζήτησε να φύγει από την Παρί ο Ιμπραΐμοβιτς

Αναμένεται να είναι ένα από τα μεταγραφικά «σίριαλ» του καλοκαιριού, αφού, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις που κατά καιρούς είδαν το «φως της δημοσιότητας», ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όπως κάθε καλοκαίρι, προτίθεται να αλλάξει περιβάλλον. Αυτό αποκαλύπτει το ιταλικό κανάλι «Sky», επικαλούμενο πληροφορίες που φτάνουν από το Παρίσι.

Σύμφωνα με το συνδρομητικό κανάλι, ο Ιμπραΐμοβιτς φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από την επερχόμενη αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι από την

Παρί Σεν Ζερμέν και, παρά το γεγονός πως κατέκτησε το πρωτάθλημα με την πρώτη προσπάθεια, καθώς και τους προσωπικούς τίτλους του πρώτου σκόρερ και του καλύτερου παίκτη του Σαμπιονά, θέλει να φύγει από την ομάδα. Οι πληροφορίες των Ιταλών θέλουν τον «Ίμπρα» να είναι ακόμα πιο προβληματισμένος με το ενδεχόμενο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Λεονάρντο, με τον οποίον δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις. Για το λόγο αυτό έχει ζητήσει επίσημα από τη διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας να παραχωρηθεί το καλοκαίρι σε ομάδα της Αγγλίας.

Οι ετήσιες αποδοχές του Ιμπραΐμοβιτς αγγίζουν τα 12 εκατ. ευρώ, ποσό, που σύμφωνα με το «Sky» μόνο η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι μπορούν να προσφέρουν. Εκτός και αν η διοίκηση της Γιουβέντους αποφασίσει να κάνει μια οικονομική θυσία και να προσφέρει στον Σουηδό ένα μεγάλο συμβόλαιο, σηματοδοτώντας την επιστροφή του στο Τορίνο.

Αν οι πληροφορίες του «Sky» επιβεβαιωθούν, αναμένεται να ξεκινήσει ακόμα ένα μεταγραφικό «σίριαλ» με πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, συντηρώντας την… παράδοση που κρατά χρόνια και θέλει τον Σουηδό να αλλάζει ομάδα σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα